Zavřít reklamu

apple_pay_icon
Apple dnes oficiálně rozšířil svoji službu Apple Pay do Francie, což znamená že platební služba Applu je oficiálně dostupná celkově v osmi zemích. Uživatelé si mohou ve Francii přidat do Apple Pay kreditní a debetní karty MasterCard a Visa, stejně jako karty vydané společnostmi Banque Populaire, Ticket restaurant, Carrefour Banque a Caisse d’Epargne.

Apple Pay je nyní k dispozici ve Francii, Spojených státech, Velké Británii, Číně, Austrálii, Kanadě, Švýcarsku, Singapuru a do konce roku se Apple zavázal rozšířit službu do Španělska a Hongkongu.

Apple Pay ve Francii můžete využít u celé řady prodejců jako je například Bocage, Le Bon Marché, Cojean, Dior, Louis Vuitton, Fnac, Sephora, Flunch, Parkeon, Pret a mnoho dalších. Platby lze používat také na libovolném místě, kde jsou přijímány bezkontaktní platby.

Apple představil společně s iPhone 6 a iPhonem 6 Plus také novou službu, která se jmenuje Apple Pay. Pomocí Apple Pay lze provádět platby v jakémkoliv obchodě, který má bezkontaktní terminál. K službě je využíván NFC čip, který se nachází uvnitř samotného telefonu nebo Apple Watch. Služba zatím není oficiálně dostupná v České republice a české banky ji nepodporují. Existuje ale přesto způsob, pomocí kterého lze platit i v České republice pomocí Apple Pay. Způsob jsme pro vás vyzkoušeli a nyní vám přinášíme návod.

Apple Pay FB

Dnes nejčtenější

.