Zavřít reklamu

Pokémon GO app iconNa internetu se začínají objevovat první příručky jak marketingově využít Pokémon Go, ovšem jsem si zcela jist, že to nikdo nedokáže tak dobře jakou psí útulek ve městě Muncie v Indianě. Útulku se ottiž podařilo přesvědčit hráče, aby na lov virtuálních příšer vzali také ty reálné a tak venčí při lovu Pokémonů pejsky z útulku.

Ředitel útulku Phil Peckinpaugh pozoroval hráče jak běhají po městě a hrají fenomén posledních dnů Pokémon Go. Říkal si, že by mohli své běhání spojit i s venčením a kromě hráčů se mohou hýbat i pejsci, kteří si jinak příliš pohybu neužijí. Na Facebook tak napsal, že ti kteří hrají hru se mají zastavit v útulku a říct, že chtějí speciálního Pokémon psa.

Jen během prvního dne se ozvalo 70 hráčů kteří na lov Pokémonů vzali i pejska z útulku a útulek musel koupit dvě desítky nových vodítek, aby uspokojil všechny, kteří chtěli na lov vyrazit spolu s pejskem. Vše mělo o to šťastnější dohru, že si jeden hráč svého lovce pokémonů rovnou adoptoval. „Doufám, že tohle nebude něco co po pár týdnech vyprchá. Doufám, že se z útulku stane vyhledávané místo,“ uvedl ředitel.

Dnes nejčtenější

.