Zavřít reklamu

Pokémon GO Plus iconPokémonmánie vládne světem a drtivá většina majitelů chytrých telefonů s iOS nebo Androidem si jí nemůže nechat ujít. Od soboty je aplikace Pokémon GO i v českých a slovenských app storech a vlastně v podstatě v celé Evropě, a tak můžeme hrát Pokémony naplno a oficiálně i u nás. Pokud jste i vy propradli pokémonmánii a celý víkend jste vlastně ani nedělali nic jiného, tak pro vás máme tip na příslušenství, které by nemělo chybět asi žádnému zapálenému trenérovi Pokémonů.

Jde o chytrý náramek zvaný Pokémon Go Plus, který je přímo od společnosti Nintendo, která za hrou stojí a pomůže vám při chytání Pokémonů. Hlavním cílem náramku je zbavit vás povinnosti se neustále dívat do mobilu, zatímco hledáte Pokémony v okolí. Náramek se totiž spojí s vašim telefonem a dokáže vás upozornit, když je někde na blízku nový Pokémon nebo když jste ocitili v blízkosti PokéStop.

Náramek vás na Pokémony a PokéStopy upozorňuje vibracemi a blikáním. Disponuje také tlačítkem, kterým je možné házet Pokébaly nebo prohledávat PokéStopy. Pokébal přes náramek můžete hodit jen v případě, že při předchozím házení jste byli úspěšní. Pokud se vám to povede i nyní, náramek se rozbliká a začne vibrovat, čímž vám signalizuje, že Pokémon je váš. Pokud přes náramek prohledáte PokéStopy a něco najdete, náramek se opět rozbliká a zavibruje. Předměty si už ale musíte přetáhnout k sobě na smartphonu.

Pokémon GO Plus výrazně šetří baterii vašeho smartphonu, jelikož jej nemusíte mít neustále rozsvícený a koukat do něho. Navíc využívá úsporné Bluetooth, pomocí kterého s iPhonem komunikuje. Náramek je kompatibilní s iPhonem 5/5c/5s/SE/6/6s/6 Plus/6s Plus, na kterém musí být nainstalovaný iOS 8 nebo iOS 9 (pravděpodobně může být i iOS 10). Podpora pro Android se do budoucna chystá také. Pokud se vám nezamlouvá vzhled náramku, tak vás potěší informace, že bude možné si kupovat různé barvy a edice. Ty se však plánují až po oficiálním zahájení prodeje, které je stanoveno na polovinu příštího měsíce.

Další články o Pokémon GO:

Pokémon GO Plus
Pokémon GO Plus FB
Pokémon GO Plus FB 2

Dnes nejčtenější

.