Zavřít reklamu

macOS 10.12 Sierra iconApple jen před malou chvílí vydal třetí betu macOS 10.12 Sierra, která je určená pro všechny registrované vývojáře. Nová, opravná beta přichází dva týdny po druhé beta verzi a více než měsíc po první betě, kterou Apple představil na WWDC 2016 a vydal krátce po konferenci. Pokud již máte první nebo druhou betu nainstalovanou, stačí otevřít aplikaci Mac App Store a v záložce Aktualizace si macOS 10.12 Sierra Beta 3 stáhnout a nainstalovat.

Pokud nový operační systém pro počítače Mac nemáte, ale rádi byste jej vyzkoušeli, pak si buď zaplaťte vývojářský účet na stránkách developer.apple.com nebo můžete požít náš návod, ve kterém je podrobně popsané, jak si macOS Sierra nainstalovat, aniž byste museli vývojářský účet pořizovat. Poslední možností je zaregistrovat se na stránkách beta.apple.com a počkat si na novou veřejnou betu, která by mohla spatřit světlo světa už zítra.

Apple se opět nepodělil, jaké novinky macOS 10.12 Sierra Beta 2 přináší, ale očekávají se opravy chyb a možná i nějaké nové funkce. O případných změnách v systému vás budeme informovat.

macOS 10

Dnes nejčtenější

.