Zavřít reklamu

ikona 818638_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Week Cal Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace Week Cal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemykat. Jednoduše si stáhněte dolů své oznamovací centrum a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. Week Cal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“1,99€“]

Scalee
Chcete úspěšně zhubnout a následně zhodnotit úspěch z vašich diet? Scalee je aplikace, která vám pomůže monitorovat váš hubnoucí proces a zároveň zobrazuje váš body mass index (BMI). Aplikace vám ukáže změny v tělesné váze pomocí různých grafů.

[appbox appstore id1071308816 oldprice=“0,99€“]

Translator with Speech
Translator with Speech vám umožní pomocí vašeho hlasu překládat cokoliv co potřebujete. Využijte svůj hlas, abyste mohli posílat zprávy, emaily a sdílet příspěvky na sociálních sítích – už žádné psaní na iPhonu a iPadu. Aplikace přeloží text do 40 cizích jazyků (včetně češtiny i slovenštiny).

[appbox appstore id1099423953 oldprice=“3,99€“]

RecogNow
RecogNow vám umožní konvertovat obrázky na textové soubory za pomocí tří jednoduchých kroků. Po konvertování můžete snadno sdílet textový soubor emailem nebo na sociálních sítích.

[appbox appstore id699839056 oldprice=“1,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“9,99€“]

GeoGame SK
Hledáte nějakou hru na své iOS zařízení, která vám zkrátí čas, rozšíří vaše znalosti o zeměpisu a navíc vás bude bavit? GeoGame SK by vám mohla pomoct. Zdokonalte své znalosti o Slovensku, Evropě a dokonce i o celém světě. Aplikaci můžete využít i v offline režimu. GeoGame nabízí 30 testů z různorodých oblastí (řeky, slovenská města, turismus, evropské státy, vlajky, EU, národní parky a mnoho dalšího).

[appbox appstore id568047698 oldprice=“0,99€“]

Weblock
Weblock je užitečnou aplikací, která vám umožní blokovat online obsah. Aplikace může blokovat reklamy (bannery, vyskakovací reklamy a další) na webových stránkách i sociálních sítích. Weblock nabízí více než 800 přednastavených filtrů a dokonce si můžete vytvářet filtry sami. Aplikace pracuje nejen se Safari, ale i se všemi aplikacemi.

[appbox appstore id558818638 oldprice=“1,99€“]

Compass++ Pro
Stále vám nepadla do oka žádná kompasová aplikace a máte rádi změnu? Pokud ano, tak tato aplikace je pro vás tou pravou.  Compass++ je praktickou pomůckou, která vám nabízí unikátní motivy kompasů pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí více než 15 skvěle vypadajících motivů.

[appbox appstore id637437311 oldprice=“9,99€“]

In Churning Seas
In Churning Seas je zajímavou arkádou/puzzle hrou, která je založená na fyzice. Hra nabízí dva odlišné herní režimy – Build vyzkouší, jak moc dokážete vytvářet rychlá a chytrá rozhodnutí pod tlakem a Crystallize naopak, zda dokážete pečlivě plánovat krátkodobé i dlouhodobé následky vašeho jednání.

[appbox appstore id905017652 oldprice=“1,99€“]

Medieval Defenders
Zajímavá hra, ve které musíte ochránit svůj hrad a ukázat vetřelcům, kdo je tu pánem. Začněte stavět věže, trénujte svá kouzla, ušetřete nějaké peníze a vašeho protivníka jednoduše porazíte. Středověk byl temným časem, kdy chtěl každý neustále rozšiřovat své území. Nedávejte svým nepřátelům žádnou záminku k tomu, aby si mysleli, že jste slabší než oni a rychle se pusťte do boje.

[appbox appstore id660714573 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.