Zavřít reklamu

idaysiDays je aplikace pro všechny, kteří jsou na tom podobně jako já. To znamená, že sice tuší že mají jednou za rok narozeniny a svátek, ale už vůbec nemají ponětí kdy to je a natož pak, když se jich zeptáte kdy mají svátek nebo narozeniny jejich přátelé. A co teprve když příjde na řeč výročí svadby? Tím veškerá legrace končí. Ovšem právě pro tyto případy je tu aplikace iDays, díky které vás budou vaši přátelé a rodina obdivovat, už nikdy totiž nezapomenete na jediné narozeniny, výročí, svátek nebo jinou významnou událost.

Po instalaci vás čeká jednoduchý průvodce, kdy povolíte aplikaci přístup k vašemu kalendáři, k odesílání notifikací a kontaktům, ze kterých si importuje veškeré údaje o lidech, na které nesmíte zapomenout. Pokud máte u každého důležitého kontkatu narozeniny, případně výročí pak jste vyhráli a tím celé nastavování končí. Aplikace totiž podle kalendáře automaticky oznámí kdy mají vaše kontakty svátky a pokudj ste při vytváření kontaktů zadali i narozeniny, pak už ví vše a automaticky vás na to bude upozorňovat.

Pokud jste na tom stejně jako já, tak si ještě k nejdůležitějším kontaktům narozeniny přidáte a následně si vyberete jaké možnosti vám má aplikace nabídnout pro gratulaci. Můžete si zvolit například, že chcete danému kontaktu zavolat, poslat zprávu pomocí sms a také pomocí aplikace FB Messenger nebo si můžete vbrat trojici zcela jiných aplikací, pomocí kterých jej v den jeho narozenin nebo svátku budete kontaktovat.

IMG_5873
IMG_5876

Jak jsem již v úvodu naznačil, můžete si ke každému kontaktu vybrat také další důležité dny na které vás má aplikace upzoornit jako je například výročí svadby a tak podobně, tyto dny si buď aplikace importuje z kontaktů v iPhonu nebo si je přímo v ní zadáte ručně tak, jak vidíte na obrázku níže. Jakmile máte vše hotovo zvolíte si jaké kalendáře chcete používat pro upozornění na svátky vašich přátel a právě díky této možnost je pro mě aplikace zcela dokonalá!

Polovinu přátel a rodiny mám totiž v ČR a tu druhou v SR a oceňuji, že mohu mít aktivovány oba kalendáře a aplikace pak upozorní na svátky jak v ČR tak na Slovensku. Případně je zde k dispozici také Německý kalendář, ale žádného Helmuta naštěstí neznám, takže ten může zůstat deaktivovaný. Můžete si zvolit také čas, kdy vás má aplikace na důležité údálosti upozornit.

IMG_5877
IMG_5878

Aplikace vás samozřejmě upozorní nejen v rámci iPhonu, ale pokud ji povolíte synchronizaci s kalendářem tak se notifikaci o narozeninách, svátcích a výročích dozvíte také v iCal ve svém Macu. Pokud tedy chcete být v klidu a nebýt peskováni ze strany rodiny a přátel za to, že neustále zapomínáte na jejich narozeniny když neznáte ani datum těch svých, pak je iDays ideálním řešením, díky kterému si ušetříte spoustu nervů a za nás jej můžeme jen a jen doporučit!

IMG_5901
IMG_5902

 

 

 

 

 

 

 

Dnes nejčtenější

.