Zavřít reklamu

pokemonObčas to tu může vypadat jako na nějaké fanstránce, která je zaměřená na sledování všeho, co se okolo hry Pokémon Go děje. Můžeme vás ujistit, že tomu tak není, ale vzhledem k obrovské popularitě této novinky vám chceme přinášet všechny zásadní a aktuální informace. Především když se její oficiální vydání v ČR/SR blíží. Předevčírem hra oficiálně otevřela své brány v Německu, dnes se to samé stalo ve Velké Británii. Vypadá to, že vývojáři kvůli serverovému zatížení postupně spouštějí hru ve velkých státech a až jim dojdou, přijde na řadu zbytek.

Velká Británie se tak stala druhou evropskou zemí, ve které je hra oficiálně k dispozici v App Store. Zda-li budou vývojáři pokračovat v tomto tempu se neví, ale na webu se šíří nepotvrzené informace, že celá Evropa by měla být pokryta do 24.7. Česká Republika (stejně jako Slovensko) představují relativně malý trh, takže je možné, že na řadu přijdeme až mezi posledními – pokud se tedy potvrdí hypotéza o spouštění na základě populace.

Společně se vstupem hry na britský App Store přišel také update 1.0.2, který řeší několik závažných chyb, měl by upravovat chod systému a dále by měl vyřešit problémy s přihlašováním se skrze Pokémon Trainer Club. Kromě toho však také přinesl některé problémy týkající se zejména problému s chytáním Pokémonu na slabém signálu. Hra je celosvětově obrovským úspěchem a i přes to, že je oficiálně pouze na pěti trzích, u nás jde získat také. A dle aktivity ve virtuálním světě to vypadá, že je u nás hráčů již docela požehnaně.

pokemon_go

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.