Zavřít reklamu

iPhone 6s Rose Gold iPhone 6s Plus Rose Gold icon
Komerční sdělení: Máte v plánu kupovat o prázdninách iPhone? Nebo ještě studujete a chcete si přes letní prázdniny vydělat nějaké peníze, za které si právě iPhone 6S koupíte? Na tom není rozhodně nic špatného, naopak. Snaha se cení a pokud se do toho chcete naplno pustit, rozhodně Vám v tom všichni držíme palce.

Pokud chcete nakoupit chytře a ušetřit ještě nějaké peníze na letní festivaly, které si můžete již s iPhonem užívat na plné obrátky, můžete si iPhone 6S Plus zakoupit za velmi příznivou cenu na webu AppleTRH.cz – jedná se o prodejnu, kde jsou k dispozici iPhone 6S Plus již od 18 800Kč, což je skvělá cena. Vše je pochopitelně v roční záruce a pokud chcete ušetřit nějaké peníze, můžete provést nákup chytře právě na AppleTRH.cz.

Pokud si tedy iPhone 6S Plus zakoupíte, dostanete plně funkční zařízení, které je ještě navíc v roční záruce, což je skvělé. Jako bonus můžete využít nákup na protiúčet.

Máte například starší iPhone 5, iPhone 5S nebo například iPhone 6 a chcete přejít na novější, rychlejší a lepší iPhone 6S? Rozhodně přineste přímo do prodejny Vaše starší zařízení, které může být vykoupeno a peníze použity jako protiúčet, což je skvělá možnost, jak již tak vynikající cenu ještě o něco ponížit.

AppleTRH.cz nabízí produkty, které jsou ještě v záruce, tudíž máte jistotu, že pokud by se s nimi například něco stalo, stačí zajít do prodejny a samotné zařízení reklamovat. Jedná se o praktickou a nesmírně dobře použitelnou věc.

Nakupovat můžete chytře a pokud máte například omezený počet financí a jak jsme říkali – nechcete všechny vydělané peníze utratit za iPhone 6S Plus a chcete si ještě užívat nějaké volno na festivalech nebo po kempech o prázdninách, nejlepší je nákup udělat přímo na AppleTRH.cz, nebo navštívit jejich kamennou pobočku, kde si zařízení můžete pochopitelně vyzkoušet.

Závěrem stačí konstatovat, že iPhone 6S Plus 16GB za cenu 18.800kč je skvělá věc, kterou můžete mít i vy. Navíc můžete cenu ještě snížit a to při výkupu Vašeho staršího mobilního telefonu, což je opět další plus pro Vás!

iphone6s-plus-silver-select-2015

Dnes nejčtenější

.