Zavřít reklamu

WhatsApp desktop iconWhatsApp je jedna z těch aplikací, kterou by každý zařadil do základního balíčku, bez kterého se neobejde 99% uživatelů moderních telefonů. Je pravda, že popularita této služby v poslední době lehce upadá, především kvůli vysoké konkurenci ve Facebook Messengeru a obecnému zlevňování sms zpráv, ale obrovský počet lidí stále WhatsApp používá. Ať už je to z nedůvěry v klienta Facebooku nebo z jiných důvodů, na serveru AnonHQ se objevil zajímavý návod na to, jak aplikaci používat bez toho, aniž by člověk musel uvádět své vlastní telefonní číslo.

Celý postup je rozdělen do 9 kroků a nejde o nic obtížného. Zda-li je toto řešení pro vás se ale musíte rozhodnout sami. Těžit z něj budou pravděpodobně jenom Ti, co se chtějí za každou cenu vyhnout šíření svého telefonního čísla. Ti, kterým toto nevadí, mohou tento návod ignorovat, a používat službu klasickým způsobem.

  1. Pokud v telefonu Whatsapp máte, odinstalujte jej. Nezapomeňte si ovšem zálohovat všechny důležité soubory (fotky, videa a ostatní data).
  2. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci znovu
  3. WhatsApp vyžaduje sms autorizaci, z tohoto důvodu udržujte telefon v režimu letadlo (Airplane mode).
  4. Otevřete aplikaci a zadejte jakékoliv telefonní číslo
  5. Když se aplikaci nepodaří provést verifikaci zařízení, nabídne vám to alternativní metodu. Klikněte na „Verify through SMS/Autorizovat pomocí SMS“ a vložte vaší e-mail adresu.
  6. Klikněte na tlačítko potvrdit a okamžitě poté na zrušit. Tím se proces verifikace zastaví.
  7. Nainstalujte si aplikaci „Fake-a-message„.
  8. Po jejím otevření vás požádají o vložení osobních informací – vyplňte tam toto: TO: +447900347295, FROM: +420 + vaše telefonní číslo (pro ČR, pro SR slovenskou předvolbu), Message: vaše e-mailová adresa.
  9. Vaše osobní informace budou zaslány na falešné číslo a vy tak budete moci používat WhatsApp v „anonymním“ režimu.
whatsapp_fb

Zdroj: AnonHQ

Dnes nejčtenější

.