Zavřít reklamu

Qmedia iconSpolečnost QNAP dnes oznámila vydání aplikace Qmedia pro tvOS®, která uživatelům QNAP NAS umožní využívat videa, fotografie a hudební soubory uložené na jejich NAS prostřednictvím Apple TV.

QNAP NAS je více než jen zabezpečené a spolehlivé úložné centrum. Díky množství zábavních a multimediálních aplikací, které nabízí, může QNAP NAS snadno fungovat jako základní kámen digitální domácnosti a sdílení médií napříč širokou škálou zařízení a služeb. S aplikací Qmedia mohou uživatelé využívat svá média přímo prostřednictvím Apple TV, aniž by se museli přihlašovat ke svému NAS.

“QNAP si klade za cíl vytvářet personalizované služby pro uživatele, kteří získávají přístup ke svým médiím z různých platforem a služeb. Program Qmedia je navržen pro zařízení tvOS a nabízí našim uživatelům flexibilní možnost využívat svůj mediální obsah umístěný na NAS pomocí Apple TV”, uvedl Marcus Yang, produktový manažer QNAP.

sc720x405

Qmedia podporuje tvOS na Apple TV 4. Aby mohli v plné šíři využívat funkcionalitu Qmedia, měli by uživatelé QNAP NAS používat na svých NAS firmware QTS 4.1.0 (nebo novější) a mít nainstalovanou Video/Photo/Music Station z centra aplikací QTS.

QNAP podporuje také aplikaci Qmedia App z Roku® (k dispozici v Roku Channel Store).

sc720x405-3

Qmedia je k dispozici z obchodu s aplikacemi Apple TV. Hardwarové požadavky na Apple TV: Apple TV 4 s tvOS 9.0 (nebo novější). QNAP NAS požadavky na firmware: QTS 4.1.0 (nebo novější).

Veškeré další informace o řešeních QNAP pro Mac se dozvíte přímo na oficiálních stránkách společnosti QNAP pro ČR. Sledovat se vyplatí také Facebook skupinu QNAP Czech Republic, na které se dozvíte o všech novinkách, které společnost uvádí na trh.

Qmedia_PR-2

Dnes nejčtenější

.