Zavřít reklamu

pokemon

Nedávno po několika měsíčním testování se nová hra Pokémon Go dostala na veřejnost. Nevýhodou ale je, že ji mohou stahovat pouze uživatelé, kteří mají zaregistrované Apple ID v USA, Novém Zélandu a Austrálii. Hra funguje na principu hledání Pokémonů v okolí, se kterými následně můžete bojovat a vyměňovat je s ostatními hráči. Znamená to tedy, že opravdu musíte chodit a hledat Pokémony v přírodě. Hra je ve světě skutečně populární a společnost již řeší problém s přetíženými servery, takže se někteří uživatelé výše uvedených zemí ani nemohou přihlásit.

Díky pár krokům můžete jednoduše stáhnout hru Pokémon Go u v České republice. Nejprve je nutné založit si Americké Apple ID, popravdě nám dalo chvilku zabrat, než se nám podařilo Apple ID založit – podotýkám, že je lepší ho zakládat přímo na iPhonu a vyplňovat nějakou reálnou adresu přímo v USA. Apple nebude zkoumat ani ověřovat, zda-li na napsané adrese skutečně bydlíte a zda-li je vaše napsané jméno skutečně pravé – jediné co je nutné napsat opravdu pravdivě je e-mail. Pokud chcete nalézt nějakou adresu zkuste tento odkaz. V případě, že si nevíte se založením rady, doporučujeme přečíst oficiální návod od Applu. Nezapomeňte hlavně při registraci zvolit region “United States”.

Po založení Apple ID se musíme na něj v iPhonu přihlásit do App Store. To uděláme v Nastavení -> iTunes a App Store. Poté se již v prvním řádku stačí přihlásit pomocí Apple ID, které jsme vytvořili v minulém kroku. Nyní se již budou zobrazovat aplikace z amerického App Store. My tentokrát musíme konkrétně stáhnout aplikaci Pokémon Go. Po stáhnutí aplikace se již stačí pouze zaregistrovat a užívat si aktuálně jednu z nejpopulárnějších mobilních her.

pokemon go fb

*Zdroj: Phonearena.com

Dnes nejčtenější

.