Zavřít reklamu

Macrumors-iPhone-7 iconDnes ráno se na sociální síti Twitter objevil Tweet od uživatele s přezdívkou The Malignant, který ukázal fotografii jídelního stolu ve Foxconnu jako důkaz toho, že ve společnosti skutečně pracuje a hned vedle fotografii modulů kamery, o kterých tvrdí, že se jedná o moduly pro iPhone 7.

Pokud je to pravda, pak je zřejmé, že iPhone 7, tedy minimálně jeden model skutečně nenabídne duální fotoaparát. Pokud Apple již nyní kompletuje iPhone 7 z jednotlivých dílů ve Foxconnu, pak je jasné, že jde vše podle plánu jako v předchozích letech a dočkáme se uvedení nového modelu jak je zvykem opět během zářijové konference.

Podle nejnovějších informací by tedy měl iPhone 7 nabídnout jen minimální designové změny, kdy dojde pouze ke změně umístění antény. Uvnitř se však odehrají jednak výkonostní, ale i funkční změny a kamera samotná by pak měla nabídnout lepší kvalitu než kdy dřív s tím, že se má jednat o jednu z největších změn v kvalitě fotografií v historii iPhonu. Uvidíme tedy s čím nakonec Apple v září přijde.

iphone-7-camera-modules-leak-foxconn

 

 

Dnes nejčtenější

.