Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Invaluable Utilities
Tato aplikace je skvělou kolekcí nezbytných nástrojů, které vám pomůžou s důležitými úkoly na vašem Macu. S touto aplikací můžete převádět videa z různých zařízení, uvolňovat místo na vašem hard disku, zipovat a odzipovat soubory a mnoho dalšího.

[appbox appstore id877672689 oldprice=“9,99€“]

inPixel
Konvertujte, měňte velikost, přejmenovávejte, přidávejte vodoznak, upravujte, zlepšujte, aplikujte filtry, efekty, vytvářejte ikony, měňte barvu a mnoho dalšího s aplikací inPixel. Aplikace podporuje velké množství různých formátů. Nechte promluvit svou kreativitu a pohrajte si s fotografiemi.

[appbox appstore id888030763 oldprice=“4,99€“]

Adware WebMedic
Je váš internetový prohlížeč pomalý a špatně reagující? Neustále na vás vyskakují reklamy? Zkuste WebMedic, mohl by vám s tím vším pomoct. Aplikace nabízí skener na adware a ochranu webového prohlížeče. Uchovejte svůj Mac v naprostém bezpečí.

[appbox appstore id1127415117 oldprice=“9,99€“]

ProEncryptor
ProEncryptor je profesionálním šifrovacím softwarem, který podporuje algoritmus AES128 a AES256. Stačí si vybrat soubor, který potřebujete zašifrovat, přetáhnout jej do okna aplikace a je hotovo.

[appbox appstore id933682582 oldprice=“30,99€“]

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

Theine
Máme tu další užitečnou aplikaci, která udrží váš Mac v bdělém režimu. Jednoduše řečeno, zabraní tomu, aby váš Mac upadl do spánkového režimu. Theine pro vás bude snadno dostupná, jelikož přidá na váš menu bar pěknou ikonku. Lze si také nastavit určitý čas, po který chcete, aby byl Mac bdělý.

[appbox appstore id955848755 oldprice=“0,99€“]

Super Vectorizer
Super Vectorizer je profesionální vektorový nástroj, který vám umožní konvertovat obrázky (JPEG, BMP, PNG) na škálovatelnou vekterovou grafiku za pomocí pár kliknutí. Nezáleží na tom, zda jste profesionálem či začátečníkem, aplikace Super Vectorizer vám bude vždy nápomocná.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“9,99€“]

SpotFiles
Zkoušeli jste někdy vyhledat nějaký konkrétní soubor? SpotFiles vám s hledáním rozhodně pomůže, když zadáte konkrétní kritéria. Mezi kritéria může patřit název, datum, kdy byl soubor naposledy modifikován, velikost souboru a další.

[appbox appstore id872532550 oldprice=“29,99€“]

Air Browser
S Air Browser jsou všechny vaše oblíbené webové stránky načtené v pozadí a jsou snadno a bleskurychle přístupné z menubar. Tato aplikace vám umožní převzít velení nad vašimi nejoblíbenějšími stránkami.

[appbox appstore id948620309 oldprice=“4,99€“]

Broken Age
Broken Age je rodinnou dobrodružnou point-and-click adventurou, která je plná puzzlů a hádanek. Vella Tartine a Shay Volta jsou dva puberťáci, kteří se ocitají ve zvláštně podobných situacích, ale v radikálně odlišných světech. Hráč může plynule přepínat mezi oběma příběhy, pomáhat jim převzít kontrolu nad jejich životy a vyrovnávat se s nečekanými dobrodružstvími, které následují. Skvělým bonusem hry jsou herci, kteří nadabovali hlavní postavy, např. Elijah Wood, Wil Wheaton či Jack Black.

[appbox appstore id621712754 oldprice=“24,99€“]

Grim Fandango Remastered
V zemi mrtvých se nachází něco shnilého a vy jste považován místními za troubu. Seznamte se s Mannym Calaverou, cestovním agentem, který pracuje na ministerstvu smrti. Manny prodává luxusní balíčky duším na jejich čtyřleté cestě k věčnému odpočinku. Bohužel nastal problém v tomto ráji. Pomozte agentovi vyřešit jeho problémy, které ohrožují jeho spasení. Grim Fandango je epický příběh o čtyřletém životě (nebo smrti) Mannyho Calavery. Hru lze spustit pouze na iPad Air, iPad Mini 2, iPhone 5s a novějších modelech.

[appbox appstore id1022841309 oldprice=“14,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Dnes nejčtenější

.