Zavřít reklamu

evutec iconKaždý bude souhlasit s tvrzením, že aktuálně nalezneme na trhu tisíce různých obalů na iPhone. Každý preferuje kryt na iPhone jiný – někomu se líbí obal, který nezakryje design iPhonu, jiní zase preferují obaly, které jsou hlavně odolné a ochrání iPhone při nechtěném pádu. iPhone je rozhodně jeden z nejdražších mobilních telefonů na trhu a jeho rozbití by určitě nikoho nepotěšilo. Proto uživatelů raději ochrání svůj iPhone i za cenu, že se pořídí nějaký neprůhledný, ale odolný obal. Přinášíme vám recenzi na obal Evutec Karbon S Kozane, který ochrání váš iPhone 5/5S/SE a zároveň vypadá dobře.

Evutec Karbon S Kozane je na první pohled skutečně velice slabý a jeho tloušťka je pouhých 0,7mm. Díky velice malé tloušťce nemusíte kupovat na iPhone nové pouzdro. Evutec Karbon S Kozane je vyroben ze speciálního DuPont Kevlarového vlákna, které je odolné a zároveň se i skvěle drží.

evutec 3

Design se nemusí líbit každému, ale mě popravdě velice natchnul – obal je celočerný a doplňují ho jakési malé tmavě červené obdélníky, které způsobují luxusní dojem. Spodní zadní stranu zdobí samotné logo společnosti Evutec. Společnost je známa především díky speciálnímu pětivrstvému nátěru, který je velice odolný proti poškrabání, což je jeden z nejdůležitějších prvků všech obalů od Evutecu. Na vnitřní straně se v dolní části nachází nápis “Designet by Evutec,USA”, možná, že se společnost inspirovala právě u Applu.

evutec 1

Menší nevýhodu vidím v tom, že obal chrání pouze boky a zaoblení iPhonu, nikoli vrchní a spodní část, ve které se nachází reproduktory, 3,5mm jack konektor a také Lightning port pro nabíjení. Díky Evutec Karbon S Kozane budete bezproblémově ovládat hlasitost, protože obal má speciálně vyříznuté otvory pro hlasitost a přepínač na zapnutí vibrací.

evutec 2

Evutec Karbon S Kozane je velice lehký a bez problému se na iPhone nasazuje. V případě iPhonu 5s vás již nebudou díky Evutec Karbon S Kozane řezat hrany samotného iPhonu. Obal bohužel minimálně přesahuje hrany, tudíž při pádu telefonu na displej příliš iPhone neochrání.

Resumé

Ačkoli je na trhu tisíce obalů, tak Evutec Karbon S Kozane vypadá skutečně velice elegantně a měl by ho mít každý, kdo nepreferuje design iPhonu a přesto chce mít svůj mobilní telefon ochráněn. Výhodu vidím ve velice malá tloušťce a hmotnosti, díky které se příliš nezvětší tloušťka samotného iPhonu 5/5S/SE.  Speciální pětivrstvý nátěr je velice odolný proti poškrabání, tudíž se vám obal jen tak nepoškodí. K samotnému iPhonu skutečně dokonale přilne. Pokud vás nezaujal design tohoto konkrétního modelu, na stránkách iPoudzro.cz naleznete kompletní nabídku obalů Evutec.

  • Obal Evutec Karbon SP Osprey si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
evutec 4
iPouzdro

 

Dnes nejčtenější

.