Zavřít reklamu

ios 10 iconVčera jsme vás v několika článcích informovali o tom, že den předtím Apple uveřejnil další beta build jak pro macOS Sierra, tak pro iOS 10. Vypadá to však, že úroveň betaverzí jsou na takové úrovni, že se Apple nebojí poněkud širšího publika. Před malým okamžikem totiž zpřístupnil tyto dvě bety všem uživatelům, kteří mají zájem je vyzkoušet. Stačí se pouze zaregistrovat na stránce Apple Beta Software Program a tam už vám vysvětlí vše podstatné a důležité. Jako vždy ale Apple radí, aby si tyto beta verze lidé instalovali na sekundární zařízení, v případě jakýchkoliv problémů.

2 dny trvalo fungování druhé betaverze developer buildu iOS 10 a macOS Sierra. Dnešním dnem se vývoj přesouvá z uzavřeného do otevřeného beta testu a zúčastnit se jej může každý, kdo má podporované zařízení a chce si to vyzkoušet (eventuálně ten, kdo se nebojí betu instalovat na své primární zařízení). Apple chce využít daleko širší uživatelské základny, kterou otevřená beta nabízí. Slibují si od ní daleko víc referencí a lepší, repsektive obsáhlejší zpětnou vazbu.

Všichni kteří mají o zapojení do beta testu zájem, se musí zaregistrovat zde. Na této adrese se dozvíte všechny důležité informace, které k beta testu potřebujete vědět. Účast v tomto programu je samozřejmě zcela zdarma. Jediné co Apple zdůrazňuje je apel na to, aby si lidé tento software opravdu neinstalovali na svá primární zařízení. Za případné problémy společnost neručí. Pokud tedy chcete vyzkoušet nějaké novinky v iOS 10/macOS Sierra, aniž byste chtěli čekat do podzimu, nyní máte možnost.

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.