Zavřít reklamu

ikona 224246_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Coyn
Coyn je aplikací, která vám bude užitečným pomocníkem pro monitorování vašich každodenních výdajů. Coyn vám přináší jednoduchý, bezpečný a stylový způsob, jak si udržet přehled o příjmech a výdajích ve vašem životě. Aplikace podporuje 3D Touch, takže vám umožní přidávat výdaje či příjmy opravdu bleskurychle.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“1,99€“]

ClipAgent
ClipAgent je správcem kopírovaného textu, který vám umožní kopírovat a vkládat data (obrázky a text) z jakékoliv aplikace na vašem iPhonu do vašeho Macu. Samozřejmě musí být iPhone i Mac na stejné WiFi síti. ClipAgent vyžaduje, aby Mac měl OS X verzi aplikace ClipAgent.

[appbox appstore id329505579 oldprice=“0,99€“]

Weby Pro
Weby Pro je naprosto jednoduchou a snadno použitelnou aplikací, která vám umožní vytvářet instruktážní videa na webovém prohlížeči na vašem iOS zařízení. Praktické pro každého, kdo potřebuje někomu něco vysvětlit nebo naučit.

[appbox appstore id1062434434 oldprice=“0,99€“]

Voice & Scanner Translator
Voice & Scanner Translator je nepostradatelný hlasový a textový překladač, který vám umožní efektivně komunikovat skoro všude po světě. Aplikace nabízí hlasové překládání do 42 cizích jazyků a překlad textu do 100 jazyků. Voice & Scanner Translator vám pomůže skoro v každé situaci s jazykovou bariérou.

[appbox appstore id1116387067 oldprice=“1,99€“]

hashpic
Zachyťte snímek. Vytvořte hashpic. A svůj snímek kdykoliv bleskurychle najdete. Přestaňte projíždět svá alba, když hledáte: víno, které jste nedávno ochutnali u své kamarádky, model filtru, který musíte koupit, poznámky od spolužáka, který vám je poslal nebo ofocený recept, který byste opravdu chtěli konečně vyzkoušet. Stačí označit fotku hashpic a kdykoliv ji pak rychle najdete.

[appbox appstore id1041804536 oldprice=“1,99€“]

Relaxia
Relaxia je perfektní aplikací pro vaší úplnou relaxaci a příjemný spánek. Aplikace má velmi příjemné uživatelské prostředí, které si můžete přizpůsobit vašim osobním potřebám.

[appbox appstore id730813806 oldprice=“0,99€“]

Yoga Workouts
Yoga Workouts kombinuje efektivní a snadno využitelnou aplikaci zaměřenou na jógu. Aplikaci můžete použít v momentě, kdy se vzbudíte, během dne nebo předtím než půjdete spát. Aplikace nabízí vizuálního a hlasového průvodce, který vám pomůže během rozmanitých póz. Knihovna jógy je naprosto pro každého – začátečníka, středně pokročilého nebo pokročilého. Aplikace je pouze v angličtině.

[appbox appstore id978177479 oldprice=“3,99€“]

Lock for Instagram
Za pomocí Lock for Instagram můžete ochránit svůj účet na Instagramu prostřednictvím hesla nebo Touch ID. Rychle a snadno zabezpečíte svůj účet a pouze vy budete mít k němu přístup.

[appbox appstore id1118167119 oldprice=“1,99€“]

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, data, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Alizarin
Alizarin představuje skvělé řešení pro poslech hudby naprosto zdarma. Aplikace nabízí nelimitovanou hudbu ve vysoké kvalitě. Začněte si užívat perfektní hudební streamovací služby a prohledávat širokou hudební databázi. Svou hudbu můžete organizovat do přehledných playlistů, které budete mít vždy po ruce.

[appbox appstore id1081073129 oldprice=“0,99€“]

Meeting Box
Meeting Box je skvělou aplikací, která vám umožní zapisovat si poznámky, organizovat úkoly, mapy, fotografie a vytvářet připomínky. Dále vám aplikace umožňuje malovat přímo do vašich poznámek. Vaše zápisky mohou být sdíleny jako PDF prostřednictvím emailu.

[appbox appstore id601889330 oldprice=“2,99€“]

Endless Running Lake
Hledáte novou strhující běžící hru na své iOS zařízení? Vyzkoušejte Endless Running Lake, což je návyková hra, ve které ovládáte 2-4 běžce současně. Dalších 10 postav si můžete odemknout. Endless Running Lake připomíná po výtvarné stránce hru Monument Valley.

[appbox appstore id1118723771 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.