Zavřít reklamu

Macrumors-iPhone-7 iconServer The Wall Street Journal, který pravidelně přináší informace o chystaných produktech a plánech společnosti Apple a mnohdy má spolehlivé zdroje, potvrzuje ve svém rozsáhlém článku o tom, proč je nyní špatný nápad kupovat nový iPhone, že chystaný iPhone 7 skutečně nabídne v základu 32GB uložiště namísto současných 16GB. WSJ svou informaci opírá o jeden ze svých zdrojů, který je seznámený s plány Applu.

Informace o iPhonu 7, který bude mít v základu 32GB, jsme tu měli již od čínských zdrojů, které jsou napojené na dodavatelské řetězce pro Apple, avšak informace přímo od The Wall Street Journal je přeci jen o něco věrohodnější a můžeme s ní v podstatě počítat.

Vedle 32GB by měl Apple svou novou vlajkovou loď nabízet ještě v kapacitách 128GB a 256GB. Je ale dost možné, že nejvyšší zmíněnou variantu bude nabízet jen 5,5palcový iPhone 7 Plus. Není totiž jasné, zda 4,7″ iPhone 7 nebude nabízet maximálně 128GB. Pokud ano, pak by byl rozdíl mezi normálním a Plus model zase o něco větší, i když o to už se dostatečně postará duální fotoaparát, který má být exkluzivitou většího iPhonu.

The Wall Street Journal také potvrzuje, že se nový iPhone skutečně zbaví 3,5mm jacku, což je tak dokolečka omílaná informace, že už s tím každý v podstatě počítá. Magazín v minulosti také uvedl, že iPhone 7 bude v mnohém podobný iPhonu 6s, ale nabídne tenčí tělo, které bude trochu přepracované tak, aby byl iPhone více voděodolný. Dále pak WSJ tvrdil, že se dočkáme rychejšího LTE a Wi-Fi, přepracovaných antén a nakonec i lepšího fotoaparátu, což by měly zajistit právě dvě čočky u Plus modelu, které budou potřebovat 3GB operační paměti RAM.

iPhone 7 WSJ
iPhone 7 32GB FB

Dnes nejčtenější

.