Zavřít reklamu

iPhone child icon

iPhone je součástí života mnoha z nás, a dalo by se říct, že s námi tráví většinu svého času. Las Vegas je město kasín, hazardu a také rychlých svateb, kde se ve většině případů ožení pár – muž/žena. Las Vegas je také pravděpodobně jediné místo na světě, kde se mohou konat i velice netradiční svatební obřady. Jeden takový se konal 20. května. Netradiční svatbu si objednal Aaron Chervenak, který se vydal oženit se svým iPhonem. Majitel kaple, kde se obřad konal nejprve sdělil, že nechápal co po něm Aaron chce, ale nakonec souhlasil.

Sňatek Aarona Chervenaka a „Apple iChervenakové“ ale logicky není platný, protože stát Nevada v žádném případě neuznává takovýto typ svateb. Aaron byl s touto skutečností obeznámen a následně dodal, že svatba s mobilním telefon je jakýsi odkaz pro lidstvo.

S mobilními telefony totiž trávíme více času než například s rodinou. Dalo by se říct, že většina z nás má u sebe smartphone téměř 24 hodin denně, a je to první věc, kterou vezmeme například pokud vstaneme. Závislost lidí na chytrých telefonech je podle Aarona skutečně obrovská.

Z celé svatby dokonce vzniklo i poněkud netradiční a jednoznačně zajímavé video, na které se můžete podívat níže.

svatba iphone fb

*Zdroj: iDownloadblog.com, pc.zoznam.sk

Dnes nejčtenější

.