Zavřít reklamu

iPhone 7 Space Black iconJeště před pár týdny se proslýchalo, že by iPhone 7 měl být v nové barevné variantě, konkrétně v Deep Blue. Vypadala by určitě skvěle, ale měla nahradit tradiční Space Gray. Před pár dny se ale objevily zprávy, že nepůjde o Deep Blue, ale konkrétně o Space Black variantu, což přeci jen dává o něco větší smysl. Černá u iPhonu 7 by tak měla být výrazně tmavší a měla by být stejná, jako Space Black varianta u Apple Watch. Ještě tentýž den vytvořil jeden fanoušek náhledy, jak by taková černá na iPhonu 7 mohla vypadat a také ukázal, jaký chaos má Apple v odstínech Space Gray varianty napříč všemi svými produkty. Nyní se svým konceptem přichází i populární designér Martin Hájek.

Martin ve svém konceptu reaguje hned na několik nejnovějších spekulací najednou. První je právě zmíněná Space Black varianta u iPhonu 7, ale designér také ukazuje, jak by měl na černém iPhonu vypadat nový Force Touch Home button, o kterém v poslední době také slyšíme poměrně často. Martin zašel ale ještě dál. Vytvořil totiž koncept černých Apple EarPods, tedy sluchátek, která se dodávají společně s iPhonem už od iPhonu 5, ale známe je jen v bílé variantě. Černé EarPods by skvěle ladily právě k Space Black iPhonu 7, ale otázkou je, zda by nebyly až moc tuctové.

Jak si můžete všimnout, sluchátka na konceptu nemají 3,5mm jack, ale Lightning konektor, jelikož, jak už všichni víme, u iPhonu 7 můžeme na sluchátkový konektor zapomenout. Ostatně jak jste včera mohli vidět, jde o vůbec nejdéle podporovaný konektor, který kdy Apple ve svých produktech měl. Průměrně totiž Apple podporuje konektory nějakých 15 let, ale 3,5mm jack podporuje společnost už celých 32 let, a tak už je asi nejvyšší čas na změnu a zase se posunout o kousek dál.

iPhone 7 Space Black 8
iPhone 7 Space Black 1
iPhone 7 Space Black 2
iPhone 7 Space Black 3
iPhone 7 Space Black 4
iPhone 7 Space Black 6

iPhone 7 Space Black 7

iPhone 7 Space Black 9
iPhone 7 Space Black 10
iPhone 7 Space Black 12
iPhone 7 Space Black 13

iPhone 7 Space Black 14

iPhone 7 Space Black 15
iPhone 7 Space Black 16
iPhone 7 Space Black 11
iPhone 7 Space Black 5

*zdroj: martinhajek.com

Dnes nejčtenější

.