Zavřít reklamu

iPhone 7 force touch home button iconVčera, ale i několikrát předtím, jsme slyšeli, že domovské tlačítko u iPhonu 7 by mělo nabídnout technologii Force Touch, tedy že bude citlivé na sílu stlačení. Tím pádem nabídne i haptickou odezvu podobně jako 3D Touch u iPhonu 6s a 6s Plus, ale na druhou stranu již nebude mírně propadlé jako nyní, ale zarovnané se zbytkem přední části telefonu, což se fanouškům zrovna moc nezamlouvá. Na druhou stranu právě díky novému Home buttonu by měl být iPhone 7 voděodolný, k čemuž ale bude potřeba i několik dalších úprav.

A jak by takové domovské tlačítko s Force Touch na iPhonu 7 mohlo vypadat? To se nám rozhodl ukázat uživatel reximilian na Redditu. Vytvořil totiž 3D model iPhonu, který disponuje novým Home buttonem, jenž je zarovnaný s displejem a rámečkem na přední části telefonu. Je tu ale jeden malý problém, render je totiž založený na iPhonu 6s, tudíž má 3,5mm sluchátkový konektor, který, jak víme, už by u iPhonu 7 být neměl.

Jestli Apple letos skutečně představí Force Touch Home button, bude tím společnost své zákazníky pravděpodobně připravovat na příští rok, kdy má spatřit světlo světa zcela přepracovaný iPhone 8 s OLED displejem, který by měl být zahnutý a navíc mít v sobě integrované domovské tlačítko i senzor otisku prstu.

iPhone 7 force touch home button

Dnes nejčtenější

.