Zavřít reklamu

ikona 168941_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Live Currency
Live Currency Converter je prostou a efektivní aplikací, která podporuje přes 160 světových měn včetně Bitcoin. Můžete si zvolit oblíbené měny na hlavní stránku, nabízí kalkulačku, přátelské uživatelské rozhraní, je naprosto bez reklam a dále nabízí mnoho dalších funkcí.

[appbox appstore id1063068352 oldprice=“2,99€“]

Go to Study Pro
Go to Study Pro je nápomocný nástroj, který se hodí každému žákovi a studentovi. Aplikace je virtuálním protějškem vašeho klasického školního diáře. S aplikací můžete vytvářet každý den poznámky a svůj časový rozvrh, což se vám určitě bude hodit. Vytvořte si přednášky s vyučujícími a své poznámky do daných složek rovnou přiřazujte. S Go to Study Pro už nikdy na nic nezapomenete.

[appbox appstore id1045044326 oldprice=“9,99€“]

Better Battery
Better Battery je menu bar aplikací, která pomáhá zlepšovat a prodlužovat životnost baterie vašeho MacBooku a zároveň ukazuje užitečné informace a statistiky ohledně baterie a denního použití vašeho notebooku. Aplikace vypočítává minimální denní výdrž baterie na základě individuální aktivity a na základě toho vám nabídne určitá doporučení.

[appbox appstore id1028815744 oldprice=“1,99€“]

Temps
Temps je menu bar aplikací zaměřenou na počasí. Aplikace vám nabízí předpověď počasí pro vaší současnou polohu a pro dalších 10 míst na světě. Temps vám umožní náhled na současný stav počasí a třídenní předpověď. Mimo jiné nabízí informace o pocitové teplotě, vlhkosti, tlaku, větru, možnosti deště, čas východu a západu Slunce a další.

[appbox appstore id489930332 oldprice=“1,99€“]

Vault 101
Pokud hledáte nějakou aplikaci, která vám zaručí vysokou bezpečnost pro vaše soukromé informace, tak jste našli tu pravou. Vault 101 vám pomůže udržet vaše data chráněna za pomocí kódování AES-256. Aplikace také nabízí jednoduché spravování souborů.

[appbox appstore id1007183645 oldprice=“8,99€“]

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline.

[appbox appstore id1001528193 oldprice=“14,99€“]

Tweetbot for Twitter
Tweetbot je skvělý Twitter klient, který je výkonný a lehce použitelný. Tweetbot nabízí všechny funkce, které byste předpokládali pro plnohodnotný Twitter klient. Chcete mít přehled o tom, jak jsou populární vaše tweety nebo kolik nových followers máte každý den? Aplikace nabízí přehledné zobrazení vaší statistiky.

[appbox appstore id557168941 oldprice=“9,99€“]

UniClip
S aplikací UniClip si můžete přestat posílat emaily či textové zprávy sami sobě, jelikož UniClip vám nabízí univerzální schránku na kopírování textu. Jednoduše vložte text do vaší schránky na jednom zařízení (Mac nebo iOS) a bleskurychle ho naleznete na zařízením jiném.

[appbox appstore id1082816212 oldprice=“3,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Dnes nejčtenější

.