Zavřít reklamu

LIGHTNING USB icon

Už v únoru DigiTimes uvedl, že dodavatelé Applu, mezi které patří Cirrus Logic a Analog Devices (ADI), začali připravovat výrobu součástek pro iPhone 7. Výroba nejnovějšího iPhonu údajně pokračuje od druhého čtvrtletí tohoto roku. Už několik měsíců se dozvídáme, že by iPhone 7 neměl mít 3,5mm jack konektor. Nyní vlastně vše potvrdila společnost Cirrus Logic, která představila nový Made for iPhone Headset Development Kit, který je navržen tak, aby pomohl výrobcům vyrábět certifikovaná Lightning sluchátka pro iPhone 7.

Pokud chce výrobce začít prodávat certifikovaná sluchátka pro iPhone 7, bude muset splnit požadavky Applu. Parametry nového MFI Headset Development Kitu také demonstrují výhody Lightning sluchátek. Například lepší digitální konektivita, vysoce výkonný DAC a řadič sluchátek přináší velice věrný zvuk. Lightning sluchátka také mohou úzce spolupracovat s iOS aplikacemi.

Několik důvěryhodných zdrojů dříve potvrdilo, že Apple plánuje odstranit 3,5mm konektor. Sluchátka bychom měli nově připojovat pomocí Bluetooth nebo Lightning konektoru, který by sloužil jak k audio výstupu, tak i k propojení s počítačem a nabíjení. První Lightning sluchátka se jmenují Fidelio m2L a Fidelio NC1L a představila je společnost Philips.

iphone-7-lightning

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.