Zavřít reklamu

ikona icon128-2x (2)V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých OS X aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

PDF Merge Super
PDF Merge Super vám pomůže sloučit vícero PDF souborů do jednoho souboru. Aplikace vám také umožní vybrat jakoukoliv část stránky z vybraného PDF souboru a vytvořit nový PDF soubor. Také můžete svůj nově vytvořený PDF soubor zaheslovat.

[appbox appstore id780422621 oldprice=“2,99€“]

Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“5,99€“]

NetSpot Wi-Fi Reporter
NetSpot Wi-Fi Reporter je aplikací, která umožňuje rychlou diagnostiku bezdrátové sítě. Aplikace dokáže analyzovat kvalitu signálu, rušení jednotlivých kanálů, dostupnost přenosové rychlosti a další. To vše v prostředí kvalitního a moderního uživatelského rozhraní s pěknou grafickou vizualizací.

[appbox appstore id678464954 oldprice=“49,99€“]

PDF to Image
AnyMP4 PDF to Image Converter vám pomůže konvertovat PDF soubor na rozličné obrázkové formáty. Obrázkové formáty zahrnují JPEG, PNG, GIF, BMP, TGA, PPM, TIFF a JPEG2000. Aplikace vám také umožní vybrat určitou oblast stránky, kterou chcete konvertovat.

[appbox appstore id686475499 oldprice=“25,99€“]

Layers of Fear
Layers of Fear je velmi zajímavou psychedelickou hororovou hrou, která klade velký důraz na příběh a průzkum. Hráč prochází neustále se měnícími panskými sídly v době viktoriánské éry a příšernými vizemi malíře prostřednictvím jeho křehké a rozpadající se psychiky. Během své cesty najdete kousky informací, které vám umožní pochopit temnou a smutnou minulost daného malíře. Layers of Fear je velmi graficky náročnou hrou, takže se ujistěte, že váš Mac má předepsané požadavky na systém.

[appbox appstore id1079035032 oldprice=“19,99€“]

Never Alone
Prožijte epické dobrodružství spolu s Nunem a Liškou, kteří hledají zdroj věčné sněhové bouře, která ohrožuje všechny ostatní. Never Alone je atmosférickou puzzle hrou, která byla vytvořená na základě aljašského tradiční příběhu, který byl sdílen přes celé generace.

[appbox appstore id1058107612 oldprice=“14,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Dnes nejčtenější

.