Zavřít reklamu

iPhone 7 Deep blue iconPůvodně jsme všichni čekali, že iPhone 7 přinese velké designové změny. Však tomu tak bylo vždy v historii iPhonů, že jsme se ob generaci dočkali nového modelu, který nabízel nové materiály, design a vlastně téměř pokaždé i větší displej. Jenže od konce minulého roku jsme se začali od analytiků a dalších zdrojů přímo z Applu dozvídat, že iPhone 7 žádné velké změny nepřinese a bude v mnohém podobný současnému iPhonu 6 a 6s a vlastně i docela nudný.

Zbavit by se měl iPhone jen pruhů na zádech pro antény, které by měly vést jen po hranách telefonu a čočka fotoaparátu by se měla znatelně zvětšit a v případě Plus modelu by měl být fotoaparát dokonce duální, což se také podepíše na designu telefonu. Přední část iPhonu zůstane v podstatě bez změn, větší má být jen reproduktor a přesunout by se měl senzor okolního světla. Zapomenout bychom neměli ani na absenci 3,5mm konektoru pro sluchátka, která se také podepíše na vzhledu spodní hrany. Více změn ale nečekejme.

Leckoho tak napadne, že Apple vzal jen iPhone 6s a trochu ho poupravil a vlastně je to i pravda. To samé napadlo i jednoho šílence z youtube kanálu PeripateticPandas, který vzal iPhone 6s a předělal jej na iPhone 7 trochu netradičním způsobem. Na celý, a hlavně dost bláznivý proces, se můžete podívat na videu níže.

iPhone 7 deep blue fake

 

Dnes nejčtenější

.