Zavřít reklamu

apple-earpodsSpekulace ohledně sluchátek dodávaných k připravovanému iPhonu tvoří v poslední době majoritu všech informacích, které se nadcházejícího modelu týkají. Minulý týden jsme vám přinesly zprávy o tom, že je velmi pravděpodobné, že majitelé nového iPhonu najdou v krabičce společně s telefonem velmi známá sluchátka EarPods, a k nim bude také přibalená redukce z 3,5mm konektoru na Lightning. Tuto zprávu přejala většina webů a obecně se tak předpokládá, že to tak dopadne. Dnes se však nově objevily další informace o tom, že Apple stále připravuje, již dříve očekávaná, bluetooth sluchátka. 

Tato zpráva je slepencem několika naoko nesouvisejících informací, které dali dohromady redaktoři ze serveru 9to5mac. Podle nich Apple stále vyvíjí bezdrátová bluetooth sluchátka, která budou velmi podobná produktu od společnosti Bragi, sluchátkům z řady Dash.

Zprávy o bezdrátových sluchátkách z dílny Apple, poprvé přinesl japonský server Macotakara již v lednu 2015. V té době se spekulovalo, že to budou právě takováto sluchátka, která budou s iPhonem 7 přibalená.

Bragi-Dash-image-003-593x344

Sluchátka by měla být  bezdrátová, s možností kabelového nabíjení skrze Lightning konektor, měla by disponovat funkcí aktivního potlačení okolního zvuku a v neposlední řadě by měla obsahovat kvalitní mikrofon, čímž by samozřejmě podporovala i volání a hlasové vytáčení (případně hlasové ovládání Siri). Tuto spekulaci podporuje fakt, že Apple letos získal patent na technologii, která se stará o potlačení okolního zvuku ve sluchátkách. Stejně tak Apple vlastní patent na typ sluchátek, která mají odnímatelný (magnetický) kabel, který může sloužit jako nabíjecí šňůra. Jak to nakonec bude se však s jistotou dozvíme až v září letošního roku.

Bragi-Dash-image-002-500x285

Zdroj: iDownloadblog

Dnes nejčtenější

.