Zavřít reklamu

Hajek iPhone 7 iconZa posledních několik týdnů se objevuje jedna nová spekulace o iPhonu za druhou. Problémem ovšem je, že se spousta těchto zpráv a informací týká až dalšího modelu, tj. iPhonu který by měl Apple představit až v příštím roce, a který by měl být údajně konečně tou dlouho očekávanou revolucí. Tentokrát se to ovšem pokusíme vyvážit nejnovějšími zprávami z táboru o iPhonu 7, kterého se dočkáme relativně brzo. S novým balíčkem informací přispěchal The Wall Street Journal a tudíž se jedná o poměrně spolehlivý zdroj. Však také nic moc nového bohužel nepřináší.

Hlavní „novinkou“, se kterou The Wall Street Journal přišel je, že hlavním cílem, který si Apple pro nový iPhone vytyčil, je připravení trhu na opuštění klasického analogového 3,5mm konektoru. Dle listu bude mít iPhone stále stejné rozměry, tj. 4,7″ pro normální model a 5,5″ pro Plus. Exteriér se dozná jen nepatrných změn. Víme o pozměněných pruzích na zádech telefonu a vystouplé duální čočce na modelu Plus.

Odstraněním 3,5mm konektoru prý Apple udělá iPhone zase o trochu tenčí a také vodotěsný. Podle nejnovějších zpráv by měl být nový iPhone tenčí až o jeden milimetr, oproti modelu 6s. Dále list zmiňuje fakt, že letošní model žádnou zásadní a přelomovou novinkou nebude, že tu největší parádu Apple chystá až na rok příští. Ale o tom už se ví delší dobu – o přechodu Applu na tříletý vývojový cyklus jsme vás informovali zde.

Majdy iPhone 7 colors FB

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.