Zavřít reklamu

deus_ex__human_revolution_v1_by_piratemartin-d7aumxgPokud máte rádi mobilní verze slavných AAA her, pak si letos opět přijdete na své. Po uvedení Lara Croft Go a Hitman GO se totiž do iTunes App Store podívá další zástupce mobilních her které doprovází počítačové nebo konzolové verze. ývojáři ze Square Enix oznámili a představili na E3 2016 mobilní verzi Deus Ex Go.

Mobilní Deus EX vás vtělí do role Adama Jensena, který se představil ve třetím pokračování Deus Ex: Human Revolution z roku 2011 a bude hlavní hvězdou letošního dílu Deus Ex: Mankind Divided, kterého se na počítačích a konzolích dočkáme již v srpnu.

Stejně jako u ostatních titulů s přídavkem „Go“ nemůžete počítat s nějakou velkou akcí ve 3D světě, ale s pohybem po puzzle deskách ve 2D, kde se musíte pohybovat po předem definovaných cestách a nemáte možnost ovlivnit nejen pohyb postavi, ale také některé další věci.

Ovšem hlavním tahákem této mobilní verze nemá být grafika nebo volnost pohybu ale zajímavý příběh, který by vás měl při hře udržet až do chvíle než ji dohrajete. Navíc je nutné podotknout, že tento styl mobilních her se hráčům zřejmě líbí protože hry s přídavkem Go se udržují měsíce na předních pozicích v iTunes App Store a Apple je ocenil dokonce prestižní Apple Design Awards cenou v roce 2015 i 2016.

DXGO_Screenshot_HI-RES
DXG_LA_Colors_07

Dnes nejčtenější

.