Zavřít reklamu

iOS 10 ofiko iconO tom, že se Apple konečně odhodlá k vynechání 16GB varianty iPhonu se mluví již několik let a zda to tak u iPhone 7 skutečně bude, neví zatím nikdo kromě Applu. I kdyby však iPhone 7 nenabídl 16GB verzi, stále jsou tu desítky milionů lidí, kteří mají iPhony s 16GB pamětí a ti budou iOS 10 skutečně milovat!

Uživatelé, kteří si iOS 10 již nainstalovali, totiž zjistili, že po jeho instalaci mají v iPhonu o dost víc místa než předtím. Na obrázku níže můžete vidět iPhone 6s Plus se 128GB, jehož majitel měl s iOS 9.3.2 volných 70GB a po nainstalování iOS 10 měl volných 80,51GB místa, aniž by cokoli odinstaloval nebo smazal. Volné místo tedy vzrostlo poměrně výrazně. Na 16GB iPhonu by pak mělo být k dispozici po nainstalování iOS 10 zhruba o více než 1GB místa víc.

Místo navíc nevzrostlo tím, že se liší velikost samotného iOS, ale pomocí nových optimalizačních nástrojů pro ukládání fotografií, hudby a dalších uživatelských souborů, které právě iOS 10 přináší. Apple tak myslí i na majitele zařízení s menší kapacitou.

ios-9-3-2-vs-ios-10-beta-1-storage
iOS 10 FB

Dnes nejčtenější

.