Zavřít reklamu

Apple Watch Edition - iconUž po vydání první generace chytrých hodinek Apple Watch, se začalo diskutovat, že Apple intenzivně pracuje na druhé generaci chytrých hodinek. Už v lednu jsme vás informovali, že společnost Quanta, která kompletovala Apple Watch první generace se již připravuje na výrobu druhé generace. Už dříve jsme se dozvěděli, že by měly nové hodinky dostat více senzorů, větší baterii a také rychlejší procesor. V pátek si ale Apple podal nový patent, který nám dává možnost nahlédnout, jak by mohla vypadat druhá generace hodinek.

Když se analytici baví o Apple Watch 2, často zmiňují, že by Apple měl do další generace chytrých hodinek přidat FaceTime kameru, která by sloužila především k FaceTime hovorům. Apple si již v pátek kameru patentoval a pomocí ní bychom mohli dokonce skenovat v obchodech čárové kódy.

Apple si také patentoval blokové schéma, které popisuje uživatelské rozhraní chytrých hodinek s logem nakousnutého jablíčka. Rozhraní nám prokázalo, že Apple skutečně pracuje s myšlenkou přidání FaceTime kamery.

Další patent se týká hardwarových tlačítek. Podle patentu by měl Apple do další generace přidat dvě tlačítka, a to konkrétně na levou stranu. Zatím ale není jasné, k čemu konkrétnímu by taková tlačítka sloužila.

patent_aw1
patent_AW2

*Zdroj: Phonearena.com

Dnes nejčtenější

.