Zavřít reklamu

ikona 451405_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Find It
Vyhledávejte vaše soubory a dokumenty v Macu přímo z vašeho iPhonu či iPadu. Find It umožní velmi lehce se spojit s vaším Macem a můžete rychle vyhledat, otevřít, prohlížet a sdílet soubory na lokální WiFi síti. Aplikace nabízí ochranu souborů heslem či za pomocí Touch ID.

[appbox appstore id1083398040 oldprice=“3,99€“]

LAN Scan
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. Lan Scan podporuje český jazyk. První verze je pro všechna iOS zařízení a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id597541266 oldprice=“2,99€“]

[appbox appstore id597952879 oldprice=“3,99€“]

Alti
Alti je překrásnou minimalistickou aplikací, která nabízí kompas a výškoměr pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí přehledné uživatelské prostředí s možností velkého výběru barev na pozadí. Alti nabízí také ukazatel nadmořské výšky (metry či stopy) s možností sdílet na Facebook, Instagram a Twitter.

[appbox appstore id859451405 oldprice=“3,99€“]

Color Blindness
Velmi praktický nástroj, který vám pomůže zjistit, jestli trpíte barvoslepostí. Rozhodně stojí za vyzkoušení.

[appbox appstore id471711417 oldprice=“2,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id488674899 oldprice=“0,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“8,99€“]

Remote
Prohlížejte si jakékoliv soubory z vašeho Macu, uložte je na vašem zařízení pro využití v offline režimu a snadno kopírujte soubory na Mac z jakékoliv aplikace. Potřebujete odeslat soubor na váš Mac, ale soubor je příliš velký, takže ho nemůžete odeslat emailem? Nebo si chcete pustit video, které máte na Macu, ale nechcete opouštět gauč či postel? Začněte video streamovat na iPhonu/iPadu. Využijte pohodlnou a užitečnou aplikaci Remote.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“2,99€“]

DrawOnMp
Stalo se vám někdy, že jste museli dlouze čekat na někoho, kdo nevěděl, kde přesně se nacházíte? Unavuje vás přes telefon vysvětlovat někomu vaší současnou polohu? Máme pro vás jednoduché řešení – aplikaci DrawOnMap. Stačí označit na mapě vaší pozici a odeslat ji vašemu kamarádovi nebo komukoliv jinému, kdo vás hledá. Aplikace nabízí 25 ikon, 9 barev a 3 odlišné velikosti.

[appbox appstore id455569073 oldprice=“0,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

Parker Planner
Parker Planner vám nabízí spolehlivý kalendář a zároveň také možnost vytvářet přehledné seznamy s úkoly a usnadní vám tak práci. V případě, že nejste spokojeni s vaším dosavadním kalendářem a plánovačem, tak nastal čas vyzkoušet jiný – třeba právě Parker Planner.

[appbox appstore id505750841 oldprice=“4,99€“]

Ready to Go
Perfektní aplikace pro ty, kteří musí mít v hlavě mnoho věcí, které nesmějí zapomenout udělat než odejdou ze svého obydlí. Ready to Go vám pomůže zkontrolovat všechny důležité věci jako např. zavřená okna, nakrmení domácího zvířectva, zda jsou všechna světla zhasnutá, je-li vypnutá žehlička či cokoliv jiného.

[appbox appstore id840140502 oldprice=“1,99€“]

air radio
Air radio přináší rychlou a jednoduchou cestu, jak poslouchat tisíce rádiových stanic a dalších audio streamovacích služeb na vašem iPhonu, iPadu či iPodu Touch. Stáhněte si tuto aplikaci ještě dnes a prohlížejte si velké množství různých stanic. Rádia můžete třídit podle žánrů – hudba, povídání, sport a zábava. S air radio máte přístup k více než 30 000 rádiových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“0,99€“]

nGinVideo
NGinVideo je video přehrávač, který je optimalizován pro iPhone a iPad. Tato aplikace podporuje perfektní cloudové úložiště a po jejím stáhnutí se můžete dívat na vaše videa kdykoliv. Je pro vás těžké uploadovat videa do cloudu? Nemusíte se bát, nGinVideo automaticky uploaduje video soubory, které si vyberete. Aplikace kombinuje 3 účty do jednoho, takže můžete využít 45GB. Pozor, musíte si nainstalovat nGinMediaServer do vašeho počítače.

[appbox appstore id521577687 oldprice=“5,99€“]

System Utilities
System Utilities nabízí prostý a zároveň elegantní uživatelské rozhraní, které vám umožní zobrazit využití paměti, připojení k internetu a využití dat. Aplikace také monitoruje běžící procesy na pozadí, využití CPU, dostupné volné místo na disku, obecné systémové informace (např. název, verze) a řadu dalších užitečných informací.

[appbox appstore id1097449568 oldprice=“0,99€“]

Draw in 3d
Draw in 3d je velmi zajímavou aplikací, která vám nabízí možnost kreslit ve 3D. Kreslení je snadné, rychlé, intuitivní a především zábavné.

[appbox appstore id918931659 oldprice=“1,99€“]

ClearScanner
ClearScanner zvládne váš iPhone či iPad proměnit na přenosný skener, který dokáže oskenovat různé dokumenty. Své oskenované obrázky můžete posílat emailem ve formátu JPG či PDF. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentu a dokáže oskenovat dokument ve správné perspektivě. ClearScanner eliminuje stíny, upraví barvu obrázku, zaostří na text a vždy zachová to nejvyšší rozlišení.

[appbox appstore id1095144176 oldprice=“3,99€“]

Dino Rush
Všechny dívky z vesnice byly uneseny jeskynními násilníky a vy ty chudinky prostě musíte zachránit. Vydejte se na výpravu za ztracenými dívkami a proběhněte skrze džungle a kaňony, které jsou obývány prehistorickými a strašidelnými dinosaury jako např. děsivý tyrannosaurus rex. Vyzbrojte se zbraněmi (boomerang, sekyra a oštěp), vyražte do boje a stíhejte záporáky a různé kreatury.

[appbox appstore id739095040 oldprice=“10,99€“]

 

 

Dnes nejčtenější

.