Zavřít reklamu

Jak objednat Apple Watch z Nemecka icon

Když Tim Cook představil v září roku 2014 hodinky Apple Watch, setkal se Apple automaticky s obrovských úspěchem. Na pulty zahraničních Apple Storů se hodinky dostaly ale až 24. dubna minulého roku. Přesto podle nejnovějšího průzkumu není několik téměř 35% majitelů s hodinkami spokojeno. Majitelé by chtěli na hodinkách změnit hned několik věcí – nejvíce na hodinkách první generace je kritizována rychlost, výdrž baterie, absence GPS modulu a neustálá závislost na iPhonu. Podle dostupných informací bychom se měli nových Apple Watch druhé generace dočkat opravdu brzy, protože Apple podle DigiTimes zvýšil počet objednávek čipů a součástek na výrobu druhé generace.

Přeprava čipů a komponentů pro druhé Apple Watch by měla údajně začít ve třetím čtvrtletí tohoto roku, což naznačuje, že se dočkáme představení druhé generace ještě tento rok. DigiTimes to potvrdily dodavatelské společnosti.

Objednávky komponentů na nadcházející generaci Apple Watch byly vyšší, než se původně očekávalo. Podle analytiků budou prodeje druhé generace ještě větší, než prodeje generace první.

Vývoj druhé generace chytrých hodinek je prý v plném proudu. Společnost Quanta, která by měla hodinky kompletovat již údajně v lednu vstoupila do fází zkušební produkty. Už několikrát se během minulého roku proslýchalo, že Apple představí nové Apple Watch 2 na jaře po boku nového 4″ iPhonu SE, což se nakonec nestalo.

Apple se tedy s velkou pravděpodobností už připravuje na představení druhé generace svých chytrých hodinek a proto nenechává nic náhodě a chce, aby bylo Apple Watch 2 po představení dostatek, proto zvýšil počet objednávek. Většina analytiků se shoduje na tom, že Apple představí své druhé chytré hodinky po boku iPhonu 7.

Podle dostupných informací budou mít hodinky rychlejší procesor, a také speciální slot na SIM kartu. To by znamenalo, že Apple Watch již nebudou závislé na iPhonu, a přesto by bylo umožněno pomocí nich telefonovat. Apple pro stávající chytré hodinky představil v pondělí novou verzi operačního systému watchOS 3, která přináší řadu novinek a vychytávek.

Apple Watch 2 concept 4

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.