Zavřít reklamu

ikona 475005_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, data, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch. My_Car je momentálně zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Sketch Calendar
Nechcete využívat klasický kalendář a naopak si chcete trochu pohrát při plánování událostí? Vyzkoušejte Sketch Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Sketch Calendar.

[appbox appstore id950133189 oldprice=“3,99€“]

TextGrabber
TextGrabber vám umožní snadno a především rychle skenovat, překládat a ukládat vybraný text nebo QR kódy z oskenovaného materiálu. Stačí zachytit snímek textu (podpora více než 60 cizích jazyků), editovat ho, poslechnout si ho, nechat si ho přeložit a poté ho poslat SMS či emailem či ho sdílet na Facebook, Twitter nebo Evernote.

[appbox appstore id438475005 oldprice=“4,99€“]

Compass Zen
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id940317064 oldprice=“6,99€“]

Tabata!
Spalujte kalorie a dostaňte se do formy za pomocí zábavné fitness aplikace Tabata. Cvičte s touto aplikací kdykoliv a hlavně kdekoliv. Tabata vám přináší každý den nové tréninky s různou úrovní (od 4 do 12 minut). Výhodou také je, že nepotřebujete žádné náčiní a svého trenéra nejen slyšíte, ale i vidíte. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id719527874 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id892187607 oldprice=“1,99€“]

TranslateSafari 2
TranslateSafari 2 je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari 2 umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém jazyku!

[appbox appstore id955409467 oldprice=“4,99€“]

Smart Translator HD
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat. Samozřejmostí je podpora českého jazyka. Aplikace je pouze pro iPad.

[appbox appstore id547956696 oldprice=“7,99€“]

My_Moto
My_Moto je přehledná a užitečná aplikace pro majitele motorek. Můžete do této aplikace ukládat různé aktivity okolo vaší motorky (náklady, datum jízdy a geografické souřadnice). Aplikace vás navede k vaší zaparkované motorce, nabízí možnost záznamů o vícero motorkách a mnoho dalšího. My_Moto podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1037350776 oldprice=“0,99€“]

Bubbles
Bubbles je užitečnou vizuální a interaktivní možností, jak si zajímavým způsobem ukládat své nápady. Můžete vkládat do bublin fotografie, text, kresby, grafy nebo audio soubory. V aplikaci nejsou žádná pravidla, můžete si upravit bubliny, jak uznáte za vhodné. Poskytněte svým nápadům ten správný prostor.

[appbox appstore id892115605 oldprice=“0,99€“]

Reminders Widget
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders Widget vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, nabízí možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“1,99€“]

TurboCollage Pro
Rádi vytváříte přehledné a krásné fotokoláže? Pak tu pro vás máme aplikaci, která by vás mohla zaujmout. TurboCollage Pro je další fotoaplikací, která vám pomůže vytvořit přesně to, co budete chtít na vašem iPhonu a iPadu. Tato aplikace vám umožní kombinovat fotografie do krásných koláží za pomocí dvou snadných kroků – vyberte velikost a konkrétní fotografii, kterou chcete použít.

[appbox appstore id1076224918 oldprice=“2,99€“]

Lists
Máte rádi všelijaké seznamy? Lists je zábavnou barevnou aplikací, která slouží pro správu úkolů a jakýchkoliv seznamů. V případě, že potřebujete produktivní nástroj, na který se můžete vždy spolehnout, tak s Lists rozhodně chybu neuděláte.

[appbox appstore id1035448962 oldprice=“2,99€“]

10
10 je zpočátku jednoduchou a brilantní aplikací, která se velmi rychle změní na obsedantní puzzle hru a jen tak vás už ze svých spárů nepustí. Fajnovým bonusem této hry je, že po čase vám váš mozek poděkuje.

[appbox appstore id633103088 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.