Zavřít reklamu

lsadrzak1 iconKomerční sdělení: Prázdniny se nezadržitelně blíží a k nim neodmyslitelně patří doba dovolených. Přestože prázdniny, kdy většina Čechů vyrážela autem do Chorvatska k moři, je již pryč, cestování autem je stále velice oblíbené. Na cestu je nutné se pořádně připravit. Pokud disponujete starším autem bez zabudované navigace, jednoznačně budete potřebovat pořádný držák pro Váš chytrý telefon, který budete používat místo navigace. Na některých věcech se nevyplácí šetřit a stejně je tomu i u držáku do auta. Levnější držáky do auta s přísavkou na okno velice často od okna odpadávají a hrozí zde vysoké riziko poškození telefonu při pádu. Zainvestujte raději do elegantního, praktického a účinného držáku do mřížky ventilace.

Tento jednoduchý držák do mřížky ventilace z eshopu VšeproiPhony.cz dokáže pojmout zařízení s úhlopříčkou až 6“ (15,24cm) a umožňuje vertikální i horizontální držení. Držák díky svému jednoduchému designu a snadnému uchycení ve větrací mřížce jakéhokoliv automobilu patří mezi jedničku na trhu. Nemusíte řešit otravné odlepování přísavkového držáku, který po sobě zanechává „kolečka“ na předním skle Vašeho automobilu.

Držák do mřížky ventilace a další příslušenství pro iPhony můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

drzak FB
drzak 1
drzak 2
drzak 3

Dnes nejčtenější

.