Zavřít reklamu

Livesport iconSedíte v práci nebo běháte po městě a přitom potřebujete vědět, jak probíhá Euro. Nebo se hraje více zápasů najednou a vy je nestačíte sledovat. Na všechny tyto situace se může hodit aplikace Livesport. Stojí za ní česká firma, která tento servis s rychlými sportovními výsledky poskytuje ve více než 30 jazycích a na jejíž weby každý měsíc chodí přes 65 milionů uživatelů z celého světa. Od roku 2013 mají i aplikaci. S jejím spuštěním možná trochu otáleli, ale o to rychleji nyní roste počet stažení. Jen za poslední rok jich přibylo zhruba 8 milionů a celkově má aplikaci ve svém mobilu více než 17 milionů sportovních fanoušků. Tak jsme se na ni taky trochu podrobněji podívali.

Po úvodním spuštění se zobrazí základní interaktivní nápověda a každý se podle ní snadno naučí aplikaci ovládat. Je to úplně intuitivní. V levém horním rohu si pak uživatel vybere jeden ze 32 sportů. Primárně je pro Českou republiku nastavený fotbal. Ten je společně s hokejem nejpopulárnější místní sport. V jiných zemích se to ale liší. Každý sport má také specificky podbarvené záhlaví. Po zvolení daného sportu má uživatel možnost pokračovat výběrem soutěže. Po zvolení soutěže pak už vidí jednotlivé zápasy, respektive podrobnější informace o daném utkání. To jsou například žluté karty, střelci gólů, ale i sázkové kurzy.

Radost udělá aplikace fanouškům hlavně tím, že je rychlá a spolehlivá. To jsou její největší přednosti, díky kterým si získala tak velkou oblibu. Do pár vteřin víte vše podstatné. Výhoda také je, že je velmi přehledná. Vývojář i Livesportu na aplikaci neustále pracují a přinášejí novinky. V letošním roce jsou to push notifikace, které si uživatel sám nastaví podle toho, co ho nejvíce zajímá. Vylepšením je také to, že si sportovní fanoušci mohou synchronizovat sledovaný obsah na webu Livesport.cz a ve svém mobilu nebo tabletu. V sekci “Moje týmy“ mohou mít neustále přehled o svých oblíbených týmech přehledně na jednom místě.

V pravém horním menu pak mohou fanoušci zvolit datum zápasu, a to až týden dopředu a týden zpět. V dolní liště pak mají možnost přepínat mezi zobrazením zápasů. Tam si mohou vybrat buď z “live” zápasu nebo zvolených zápasů a tabulek. Každý zápas si můžou fanoušci označit hvězdičkou a přesunout ho tak do sekce  preferovaných zápasů. Díky tomu budete mít k dispozici rychle všechny novinky z těchto zápasů i přes push notifikace.

Kdybychom chtěli hledat něco, co fanouškům radost naopak příliš neudělá, jsou to reklamy. Je to ale logická cena za to, že je aplikace pro všechny uživatele úplně zdarma.

V současné době má aplikace na iTunes hodnocení 4,5/5 a je dostupná i pro Android, na na Google Play má skóre 4,7/5. Celkově aplikaci doporučujeme všem, kteří chtějí mít kompletní, rychlý, spolehlivý a snadno dostupný přehled o sportovních výsledcích nejen z fotbalového Eura.

Livesport_1
Livesport_2
Livesport_3
livesport fb

Dnes nejčtenější

.