Zavřít reklamu

new Instagram iconInstagram dnes v noci vydal miniaturní aktualizaci, u které uvádí, že opravuje jen několik chyb, které mohly uživatele trápit. Ovšem, jak si někteří všimli, Instagram konečně po několika letech přidal rozšíření, díky kterému je možné sdílet příspěvky, tedy fotografie nebo videa, z iPhonu na zmíněnou soc. síť odkudkoli jen chcete, aniž byste museli aplikaci otevírat. Nové rozšíření se nachází v sekci Sdílet, odkud je například nyní možné sdílet fotografie a videa na Facebook, Messenger, iMessage, WhatsApp a mnohé další, které funkci podporují.

Abyste ale mohli sdílet fotografie na Instagram odkudkoli z iPhonu, je nutné si rozšíření aktivovat. Stačí tedy otevřít aplikaci Fotky, zvolit nějakou fotografii, vlevo dole kliknout na ikonu pro sdílení, v prostředním řádku dojet až na úplný konec, zvolit Více a zde úplně dole zaškrtnout Instagram případně si jej můžete posunout nahoru. Nyní už jen stačí nahoře kliknout na Hotovo a ikona Instagramu se vám ukáže mezi ostatními ikonami aplikací.

Pokud na ikonu kliknete, otevře se vám nabídka, abyste napsali nějaký popisek k fotografii, kde můžete psát i hashtagy nebo označovat jiné uživatele a jakmile budete mít hotovo, stačí vpravo nahoře kliknout na Sdílet. Tím se fotografe okamžitě přidá na zeď jako váš příspěvek bez možnost přidat si nějaký filtr nebo si fotografii jinak upravit.

Instagram sdileni 2
Instagram sdileni 1
Instagram sdileni 3
Instragram logo iphone

Dnes nejčtenější

.