Zavřít reklamu

iPhone SE nazev iconKdyž Apple představil iPhone 5C, příliš velké terno s ním neudělal a i když prodeje nebyly v porovnání s ostatními telefony jiných značek špatné, Apple a především zákazníci pak čekali zcela něco jiného. Letos v březnu však světlo světa spatřil iPhone SE a situace je zcela jiná. Apple do dnešního dne ani po více než dvou měsících od představneí této novinky nedokáže zásobovat nejen naše APR takovou dávkou telefonů jakou by očekávali, ale problémy mají i velké řetězce jako je například Datart.

Na samotném apple.cz pak svítí u všech modelů iPhone SE dostupnost 2-3 týdny, což po dvou měsících není standardní doba čekání ani u novinek typu iPhone 6 nebo iPhone 6s. Applu se tedy s iPhone SE extrémně daří a i naše informace od prodejců svědčí o tom, že problém není v tom, že by Apple nastavil nízké limity pro výrobu, ale v tom, že zájem o iPhone SE předčil všechna očekávání.

Applu se podařilo zacílit iPhonem SE na lidi kteří buď nechtějí platit zbytečně spoustu peněz za iPhone 6s a nebo jim nejde o peníze, ale vadí jim velikost obou současných modelů a proto raději sáhnou pro menší variantu, která je v současné době navíc nejvýkonnějším smartphonem společnosti Apple.

iphone se - 4

Dnes nejčtenější

.