Zavřít reklamu

Thunderbolt Display icon
Před dvěma dny jsme vás informovali, že zásoby Thunderbolt displeje tak trochu záhadně mizí všude po světě. Nabízela se tedy otázka, zda Apple konečně neaktulizuje svůj externí monitor, který by potřeboval nové funkce jako sůl. Včera server 9to5mac přišel s informací, že by nová generace Thunderbolt displeje měla nabídnout vlastní GPU, a to kvůli 5K a 4K panelu, který by byl neuvěřitelně náročný a většina počítačů s nakousnutým jablkem, ale i bez něj, by nedokázala takové rozlišení plynule zobrazovat.

Všichni jsme se tedy těšili, že Apple ukáže nové displeje už přibližně za týden na WWDC 2016, ale server iMore informuje, že tomu tak nebude. K této zprávě se přidal i 9to5mac, který od svých poměrně spolehlivých zdrojů zjistil, že Apple na WWDC neukáže žádné hardwarové novinky a vývojářská konference se budě zaměřovat výhradně na novinky v oblasti softwaru (OS X, iOS, tvOS, watchOS, Apple Music, Siri).

Hlavní tématem WWDC by mělo být hlavně Siri SDK, ze kterého budou mít vývojáři rozhodně radost, protože jim Apple vůbec poprvé otevře dveře ke své virtuální asistentce, kterou tak budou moct developeři integrovat do svých aplikací. Siri by se měla dočkat i dalších novinek, a tak můžeme jen doufat, že přibudou i nové jazyky, mezi kterými se konečně objeví čeština. Obzvlášť, když se na náš trh dostaly Apple Watch, kde je Siri důležitá pro plnohodnotné a pohodlné ovládání.

Dnes nejčtenější

.