Zavřít reklamu

ikona 1324292_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Cipher
Cipher je zajímavou aplikací, která vám umožní zašifrovat zprávy a odeslat je svým přátelům. Vaši přátelé také musí mít tuto aplikaci staženou, jinak zprávu nerozluští. Aplikace je dostupná také na OS X.

[appbox appstore id1084223718 oldprice=“0,99€“]

Sizer
Sizer je velmi praktickou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id424569529 oldprice=“1,99€“]

Timenotes
Timenotes je užitečnou aplikací, která vám umožní vytvářet události na vašem iOS zařízení a automaticky aplikace odpočítává čas. Aplikace počítá roky, dny, hodiny, minuty a dokonce sekundy, které vás dělí od vámi zadaných událostí.

[appbox appstore id378271224 oldprice=“0,99€“]

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Real Bokeh
Začněte vytvářet krásné fotografie za pomocí světelných efektů s Real Bokeh. Aplikace vám umožní vytvořit jedinečná díla za pomocí různorodých efektů a zajímavých filtrů. Real Bokeh nabízí 36 tvarů, které můžete aplikovat na své snímky, 33 světelných efektů, 23 filtrů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id583783560 oldprice=“1,99€“]

Artifact
Artifact je jednoduchou aplikací, která vám umožní naskenovat fotografie vaším iOS zařízením. V aplikaci můžete snímek rovnou oříznout, přetočit, nastavit si přiměřený jas a kontrast nebo odstranit červené oči.

[appbox appstore id1061324292 oldprice=“4,99€“]

Rogue Knight Runner
Rogue Knights byli vypovězeni z království, které kdysi chránili a nyní jsou rozptýleni. Jeden z nich je nyní osamělým běžcem a cítí nebezpečí v nedalekém hradu a rychle tam utíká, aby zjistil, jestli je vše v pořádku. Rogue Knight Runner je z jedné části jednoduchá běžecká hra a z druhé strany je to RPG. Bojujte s nepřáteli a postavte se různým výzvám, které na vás čekají v této hře.

[appbox appstore id1105104282 oldprice=“0,99€“]

Watch out Zombies!
Dostaňte se přes silnici, podzemní cestu a trávu co nejdál a dejte si velký pozor na šílené zombie řidiče. Nicméně to není úplně všechno, také se na cestě vyskytují zombíci, kteří vás chtějí zajmout. Můžete si vybrat, zda budete hrát za chlapce nebo dívku. Hra nabízí  7 různorodých zombíků, 25 levelů a mnoho dalšího. Donuťte auta přejet zombíky nebo je přinuťte spadnout do podzemního tunelu.

[appbox appstore id1091811442 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.