Zavřít reklamu

quickset icon

Tisková zpráva: Pro mnoho uživatelů je zakoupení iPhonu nebo iPadu velké finanční rozhodnutí. Proto mnoho lidí přemýšlí o nějaké levnější alternativě a tudíž o zakoupení použitého iPhonu z druhé ruky. Zde však vzniká riziko, že zakoupíte poškozené, utopené nebo blokované zařízení. Naštěstí v České republice nalezneme e-shop Quikset.cz, který má 8leté zkušenosti s prodejem a také výkupem použitých iPhonů a iPadů. Quikset.cz dokonce všechny prodávané iPhony a iPady ověřuje, tudíž se nestane, že byste koupili nefunkční nebo například blokovaný telefon. Za celou svou existenci prodala společnost již přes 20 tisíc použitých iPhonů.

Pokud si objednáte iPhone z Quikset.cz, nemusíte čekat než vám ho pošta doručí, protože má společnost v Plzni i kamennou prodejnu, kde si můžete iPhone osahat. Na stránkách Quikset.cz naleznete desítky iPhonů stejné generace, ale za odlišné ceny. Jak je to možné? Společnost dělí použité iPhony do čtyř kategorií – A+, A, B, C. Každý vykoupený telefon společnost ohodnotí a zařadí do jedné ze zmiňovaných kategorií. Od kategorie se také odvíjí finální částka produktu.

Pokud narazíte na iPhone označený zařazený do kategorie A+, znamená to, že se jedná o iPhone srovnatelný s naprosto novým kusem a mnohdy je také zabalený ještě ve fólii od výrobce. Pokud ale narazíte na iPhone, který je zařazený v kategorii C, znamená to, že nese větší známky použití, které však vykompenzuje nižší cena iPhonu. Určitě vás také potěší, že společnost na iPhone každé kategorie poskytne 12 měsíční záruku. Společně k novému iPhonu dostanete od Quikset.cz dárek – nabíječku a také nejčastěji bumper či ochranné sklo na vašeho nového miláčka.

Pokud se vám iPhone rozbije, můžete vše opět vyřešit u Quikset.cz. Společnost má také své vlastní servisní středisko, ve kterém provádí pozáruční opravy. V mnoha případech je také schopná provést expresní opravy na počkání, a tak se nestane, že byste byli bez svého mobilního telefonu dlouhé týdny.

Quikset.cz není pouze o prodeji a výkupu iPhonu nebo iPadu, ale nabízí také velkou škálu originálního a certifikovaného Apple příslušenství. Na stránkách naleznete nejrůznější pouzdra, obaly, kabely, adaptéry a také sluchátka nebo fólie za bezkonkurenční ceny. Zároveň bychom měli pochválit celkový klientský přístup. Společnost řeší jakékoliv problémy téměř okamžitě a snaží se je co nejrychleji vyřešit, tudíž by se nemělo stát, že budete čekat dlouhých 5 dnů na odpověď.

iphone box

Dnes nejčtenější

.