Zavřít reklamu

wwdc16-190x190_2xApple dnes přes web Techinsider oznámil, že WWDC konference, na které společnost ukáže nový iOS 10, OS X 10.12 a další novinky, se bude konat v pondělí 13. června od 10:00 PST, tedy v České republice od 19:00. Konference se bude konat v Bill Graham Civic Auditorium v San Franciscu, kam se vejde více diváků, než kdyby Apple WWDC konferenci pořádal v Moscone West, kde se konala roky předtím.

Jak už bylo zmíněno výše, Apple na WWDC s největší pravděpodobností opět ukáže nový iOS, OS X, tvOS, watchOS a zřejmě i novou verzi Apple Music. Dočkat bychom se měli také aktualizace pro Siri a společnost by měla vydat nové Siri SDK pro vývojáře, díky kterému se dočkáme virtuální asistentky od Applu i v aplikacích z App Store.

Je pravděpodobné, že Apple na konferenci ukáže i nový hardware, a to především nějaké novinky pro svou produktovou řadu počítačů. Všichni doufají v nový Thunderbolt displej s 4K a 5K rozlišením a v nové Wi-Fi routery.

Letem světem Applem samozřejmě nebude u představování nových systémů chybět a budeme vám během večera přinášet články o novinkách. V následujících dnech se jim budeme samozřejmě věnovat a testovat nové systémy a ukazovat funkce, které přinesou.

wwdc16-og

Dnes nejčtenější

.