Zavřít reklamu

Apple Battery CaseMáte iPhone 6s/6s Plus a nevyhovuje vám kapacita baterie? V tomto případě pak máte několik možností, jak tento problém vyřešit. Můžete u sebe nosit powerbanku a telefon si v případě potřeby dobíjet, nebo si můžete koupit nějaký ochranný obal, který má v sobě navíc zabudovaný akumulátor. Těchto obalů je na trhu mnoho, o jeden se dokonce pokusil i Apple (a je to asi ta nejošklivější věc, co kdy společnost vydala do světa). Dnes však firma Mophie uvádí na trh jejich verzi, která kromě obyčejného obalu s baterií nabízí i mnoho zajímavého příslušenství. 

Co je na těchto akumulátorových obalech tak zajímavého? Podporují bezdrátové nabíjení a umožňují tak zajímavé využití celého ekosystému produktů, do kterého spadají. Každé balení obsahuje ochranný kryt s vestavěnou baterií a také nabíjecí podložku nazvanou Charge Pad. Ta při nabíjení upřednostňuje baterii v iPhonu a poté až tu v obalu. Kromě této klasické stolní podložky pak společnost nabízí i další varianty, jako například systém do auta nebo vyvýšený magnetický systém se stojánkem. V obou těchto případech pak telefon drží dvojce silných magnetů, takže z nabíjecí platformy nevypadnou ani při ostřejší jízdě autem.

Obaly jsou kompatibilní jak s iPhonem 6/6Plus tak s novými 6s/6s Plus. Základní balíček (obal + nabíjecí placka) vyjde na 100 dolarů pro standardní model a 130 dolarů pro model Plus. Samostatná nabíjecí podložka pak stojí 40 dolarů a alternativní systém na stůl/do auta (s magnety) vyjde na 60 dolarů. Jak zařízení funguje můžete vidět ve videu níže. Dostupnost zboží by měla být od dnešního dne.

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.