Zavřít reklamu

apple_campus_2_icon_230x230

Apple Campus 2 neboli “SpaceShip,” (Kosmická loď) se pomalinku začíná rýsovat. Postavený má být na konci tohoto roku a Apple v něm bude mít hlavní kanceláře. Už teď se jedná o dominantní budovu v Cupertinu, a to ještě není SpaceShip zcela hotová. V Cupretinu Apple sídlí již teď, konkrétně v ulici Infinite Loop a do nového Apple Campusu to Tim Cook má necelých 10 minut pěšky. Podle dostupných informací by se Apple měl kompletně přestěhovat do Campusu a budovy v ulici Infinte Loop prodat, to však zatím ze strany Applu nebylo potvrzeno. Jak dělníci ve stavbě kosmické lodi pokročili můžete vidět na videu níže.

Jak můžeme na videu vidět, tak Apple začíná na střechu Campusu pokládat solární panely. Také podle videa pracuje na systému vytápění a chlazení. Dělníci pracují také na vstupu do speciálního podzemního auditoria, ve kterém by měl Apple představovat své nové produkty. Také můžeme vidět, že Apple má již také skoro postavené garáže pro více než 11 tisíc automobilů. I garáže mají na své střeše solární panely.

Apple také pracuje více na budově, která je oddělena od hlavní budovy a bude sloužit k výzkumu a vývoji nových zařízení. Zároveň bude také sloužit jako fitness centrum. Apple má několik budov, které jsou postaveny přímo naproti hlavní budově podél Tantu Ave.

tantau-campus-2-01

Jak již bylo řečeno, dělníci pracují také na speciální podzemní části auditoria. Vyvolení návštěvníci budou mít možnost přímo z podzemní části vyjít do kulaté části, a podívat se na přírodu v okolí. Podle několika analytiků by Apple měl už v březnu představit nové produkty v novém Apple Campusu.

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.