Zavřít reklamu

5K iMac iconKomerční sdělení: O tom, že je iMac doslova a do písmene revoluční zařízení, které jednoznačně udává směr, jakým by jeho konkurence měla jít je bezesporu pochopitelné. Naposledy představený iMac 5K, který Vás dokonale uhrane svoji minimální tloušťkou je dokonalé zařízení, které si dokážete zamilovat hned při prvním kontakt. iMac má dokonalý vzhled, který se Vám zalíbí hned při prvním kontaktu, což je rozhodně velké plus pro designery a inženýry, kteří celkový vzhled iMacu navrhovali.

V podstatě se jedná o silně výkonný stroj, který zvládne i ty nejtěžší grafické a procesorově náročné aplikace a to jak se říká – levou zadní. Pokud tedy prahnete po výkonu, nadupaném stroji a hlavně moderním vzhled – iMac je ta nejlepší možnost, jakou si můžete jenom přát.

Navíc nový iMac 5K podporuje až 64GB RAM paměti, což je neuvěřitelné množství. Na druhou stranu nemůžete srovnávat počet GB RAM u zařízení s OS X a konkurenčním Windows. Jedná se o zcela jinak postavené a navrhnuté operační systémy, které jednotlivě využívají jiné části a komponenty.

iMac s rozlišením 5K a možností rozšíření až na 64GB RAM je neuvěřitelně rychlé zařízení, které s lehkostí zvládne snadno střih náročného videa, editaci grafiky v graficky náročnějších programech, ale také další činnosti a to klidně všechny najednou, jelikož je dostatečně zásoben výbavou RAM paměti, kterou nabízí pro svoje uživatele.

Dnešní moderní zařízení a počítače se snaží jít stejnou cestou jako iMac, nicméně se k němu zatím jak vzhledově, tak i výkonově nepřibližuje. Navíc iMac udává dnešní vzhled zařízení, takže konkurenční firmy nemohou přijít se stejným vzhledem.

Pokud chcete zakoupit nějaký doslova a do písmene nadupaný stroj, rozhodně je skvělá volba zavítat na e-shop AppleTRH.cz, kde získáte tu nejlepší možnou nabídku zařízení a to za skvělé a výhodné ceny!

iMac with Retina 5K

Dnes nejčtenější

.