Zavřít reklamu

ObalyNaZakázku iconKomerční sdělení: Sháníte originální dárek, nebo byste rádi nosili své vzpomínky na nezapomenutelné zážitky stále u sebe? Díky obalům na zakázku je to možné. ObalyNaZakázku Vám umožní navrhnout si vlastní obal na iPhone za nejnižší cenu na trhu! Stačí vybrat ten správný obrázek a tvorba obalu může začít.

Vytvořte si originální pouzdro za pár sekund!

Navštivte webové stránky www.obalynazakazku.cz, zde klikněte na tlačítko OBJEDNAT, automaticky budete přesměrování do sekce s objednávkou. Zvolíte typ telefonu, který chcete použit (pro iPhone 6S je obal stejný jako pro iPhone 6, stejně je tomu i u iPhonu 6S Plus či SE), poté klikněte na Choose File a vyberte svůj obrázek. S obrázkem je možné jednoduše manipulovat v náhledu. Při dokončení objednávky nezapomeňte do poznámek vložit způsob dopravy. V případě zájmu o placenou profesionální grafickou úpravu obrázku zaškrtněte poslední bod objednávky. Nezapomeňte správně vyplnit doručovací údaje! V případě jakéhokoliv dotazu můžete využít emailové schránky: info@obalynazakazku.cz nebo telefonního spojení: +420776767072.

Jaké materiály jsou při výrobě použity?

 Výsledný obal pro Váš iPhone je vyroben z kvalitního pevného plastu, který perfektně chrání a padne na tělo iPhonu. Nemusíte se obávat snadného poškození či sloupnutí potisku. Potisk je do obalu zapouštěn sublimační metodou, nemůže tedy dojít k jeho sloupnutí z povrchu.

Výhoda nákupu z ObalůNaZakázku?

Jako odměnu pro čtenáře magazínu LetemSvětemApple.eu si pro Vás ObalyNaZakázku.cz ve spolupráci s internetovým eshopem TvrzenýSklo.cz připravili dárek v podobě tvrzeného skla ZDARMA ke každému obalu!

(V případě zájmu odeslání obalu na Slovensko nejdříve napište na email: info@obalynazakazku.cz)

ObalyNaZakázku FB

Dnes nejčtenější

.