Zavřít reklamu

ikona 724007_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Web Converter
Web Converter vám nabízí možnost ukládat webové stránky do formátu PDF, dokumentu Word nebo do textového souboru. Tyto soubory můžete rozesílat přes email, nahrát na Dropbox a Google Drive.

[appbox appstore id909536279 oldprice=“1,99€“]

Net Master HD
Net Master HD je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena speciálně pro iPad. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci.

[appbox appstore id473144915 oldprice=“5,99€“]

YConvert PRO
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id725299403 oldprice=“2,99€“]

DoItQUICKLY
DoitQUICKLY je skvělou aplikací pro všechny chronické zapomínače přesně pro váš iPhone a iPad. Přidávejte krátké důležité připomínkové karty s určitým deadlinem a časovým odpočítávačem. Věřte, že vás aplikace donutí udělat vše, co potřebujete.

[appbox appstore id1045740486 oldprice=“1,99€“]

PDF Pro
Vytvářejte, pročítejte nebo opatřete poznámkami PDF dokumenty nebo konvertujte dokumenty (Word, Pages, PowerPoint a další) na PDF soubory na vašem iPhonu či iPadu. Lehce vkládejte text, razítka, obrázky, podpisy a sdílejte své dokumenty pomocí emailu či faxu.

[appbox appstore id983515343 oldprice=“4,99€“]

Speech Translator
Speech Translator je užitečnou aplikací, která vám zajistí profesionální překladač, který budete mít vždy u sebe prostřednictvím svého iPhonu a iPadu. Díky této aplikaci se můžete naučit novému jazyku, cestovat do cizí země nebo chatovat s lidmi, kteří nemluví vaším jazykem. Stačí promluvit k vašemu zařízení a aplikace okamžitě překládá do jednoho z 33 cizích jazyků. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“5,99€“]

Compass++ Pro
Stále vám nepadla do oka žádná kompasová aplikace a máte rádi změnu? Pokud ano, tak tato aplikace je pro vás tou pravou.  Compass++ je praktickou pomůckou, která vám nabízí unikátní motivy kompasů pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí více než 15 skvěle vypadajících motivů.

[appbox appstore id637437311 oldprice=“7,99€“]

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“0,99€“]

Smart Scanner
Rychle a snadno oskenujte dokumenty, knihy, recepty, prostě cokoliv vás napadne s aplikací Smart Scanner. Stačí vyfotit váš dokument a vytvořené PDF okamžitě přeposlat vašim kolegům či komukoliv jinému. Smart Scanner umí automaticky detekovat okraje či si je můžete nastavit sami.

[appbox appstore id938409051 oldprice=“1,99€“]

Sketch Calendar
Nechcete využívat klasický kalendář a naopak si chcete trochu pohrát při plánování událostí? Vyzkoušejte Sketch Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Sketch Calendar.

[appbox appstore id950133189 oldprice=“3,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654896837 oldprice=“7,99€“]

DriveBox
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. Tuto aplikaci můžete využít na iPhonu, iPadu i iPodu Touch.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

Office to PDF
Potřebovali jste někdy převést dokumenty na PDF soubor? Office to PDF vám umožní konvertovat různorodé soubory (.PPT, .PPTX, .DOC, .DOCX, .XLSX, .XLS) na PDF soubor. Vaše PDF můžete sdílet přes email, Dropbox či Google Drive.

[appbox appstore id897413523 oldprice=“1,99€“]

Iron Heart
Bojujte proti bezcitné ocelové armádě a dokažte svou odvahu v bouři ohně a páry. Horda útočníků se formuje z nitra Země, aby zotročili lidstvo na povrchu. Iron Heart je strategická hra, která prověří vaše taktické a bojové schopnosti. Iron Heart vám nabízí 12 různých mechanických protivníků, rozličné taktické možnosti, 3 epizody a 60 levelů s různou obtížností.

[appbox appstore id972572258 oldprice=“4,99€“]

KAMI
KAMI je překrásnou, odpočinkovou puzzle hrou, která vypadá opravdu jednoduše. Opak je pravdou. Cílem hry je rozložit barevný papír, abyste vyplnili obrazovku za pomocí malého počtu tahů. KAMI nabízí 72 jedinečných puzzle her, překrásný japonský vzhled a uklidňující, elegantní soundtrack.

[appbox appstore id710724007 oldprice=“1,99€“]

Lume
Lume je poučnou puzzle adventurou, která je malá, dokonale tvarovaná a navíc vás zavádí do matoucího světa. Svět je postaven výhradně z papíru a lepenky – Lume je stylovou a unikátní hrou jako žádná jiná. V dědečkově domě přestala fungovat elektřina. A především dědeček není k nalezení. Ponořte se do tohoto světa, vyřešte zapeklité papírové puzzly, abyste mohli obnovit přívod elektřiny a odhalte záhadné tajemství stojící za výpadkem proudu.

[appbox appstore id502421311 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.