Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5

Apple by měl představit iPhone 7 a iPhone 7 Plus už na podzim tohoto roku. Všichni významní analytici se shodují, že nový iPhone 7 nebude mít 3,5mm jack pro sluchátka, a také bychom se u iPhonu 7 Plus měli dočkat nového duálního fotoaparátu. Také je možné, že se u větší verze iPhonu dočkáme i Smart Connectoru. iPhone 7 Plus zatím vždy kompletoval pouze Foxconn, ale podle nejnovějších zpráv by měl iPhone 7 Plus kompletovat kromě Foxconnu i společnost Wistron. Zakázky na menší 4,7palcový iPhone 7 si mezi sebe rozdělí Foxconn a Pegatron.

DigiTimes uvedl, že zpráva zatím nebyla ze stranu Applu oficiálně potvrzena. Wistron již dříve získal objednávky na kompletaci iPhonu 5c, 4palcového iPhonu SE a nebo spolupracoval na výrobě iPodu Touch. Pokud by opravdu Wistron kompletoval iPhone 7 Plus, byla by to pro zmiňovanou společnost zatím největší zakázka od Applu. Analytici i Apple totiž očekávají, že iPhone s 5,5″ displejem bude stále více populární a proto by Apple do něj měl integrovat i exkluzivní funkce, které bychom u menší verze iPhonu nalézt neměli.

Předseda společnosti Wistron – Simon Lin řekl, že společnosti v roce 2015 klesl čistý zisk, protože poptávka po noteboocích a LCD televizorech klesá. Proto by se společnosti opravdu hodilo, kdyby si Apple opravdu objednal část iPhonů 7 Plus u zmiňované společnosti Wistron.

ip 7 plus

*Zdroj: Cultofmac.com

Dnes nejčtenější

.