Zavřít reklamu

ikona 4874029_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Ananda
Ananda vám pomůže meditovat, soustředit se a především se pořádně zrelaxovat za pomocí progresivních binaurálních tónů a vysoce kvalitních mírumilovných zvuků. Jednoduše si dejte přestávku, ať už jste doma, v práci či v metru. Aplikace nabízí 13 binaurálních programů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id740204574 oldprice=“3,99€“]

BeetleCam
BeetleCam vám nabízí skvělé řešení pro zachycení vzácných momentů a skupinových fotografií. Mrzelo vás, že nejste na skupinové fotce, jelikož jste museli mačkat spoušť? Pokud vlastníte Apple Watch, tak vám BeetleCam vyjde vstříc. Tato aplikace vám umožní vytvářet úžasné snímky, jelikož nabízí užitečné nástroje a efekty, které vám rozhodně pomohou při vytváření unikátních snímků.

[appbox appstore id1014874029 oldprice=“5,99€“]

Speech Calculator Pro
Aplikace Speech Calculator Pro je povedená kalkulačka, která vás oslní svým designem a funkcemi. Podporuje náhled historie, pokročilé funkce, volbu témat a také možnost zadávat čísla hlasem.

[appbox appstore id619336870 oldprice=“3,99€“]

7 minute PRO
Dlouho jsme tu neměli žádnou fitness aplikaci, tak to dnes napravíme s 7 minute PRO. Aplikace vám přináší nové typy cvičení, efektivní motivační systém, detailní popis každého cviku prostřednictvím videa, audia, textového popisu a fotografií. Ušetřete čas a neplýtvejte penězi na fitness trenéry, užijte si 7 minutové cvičení každý den a výsledky se brzy dostaví!

[appbox appstore id977931069 oldprice=“0,99€“]

MeFile
MeFile vám umožní lehce prohlížet, spravovat a skladovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu Touch. Své soubory můžete ochránit heslem. Můžete tak snadno přenést fotografie z vašeho iOS zařízení do vašeho počítače/Macu přes Wi-Fi či Bluetooth. Aplikace podporuje Dropbox, Google Drive, OneDrive a Box.

[appbox appstore id1014534221 oldprice=“0,99€“]

Epica 2
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica 2. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“1,99€“]

Solve
Solve je praktickou aplikací, která vám nabízí klasickou jednoduchou kalkulačku pro každodenní používání a také pokročilejší kalkulačku pro počítání těžších příkladů. Solve nabízí vše, co potřebujete od kalkulačky.

[appbox appstore id299460923 oldprice=“1,99€“]

Sense Cam
Vylepšete si svůj přirozený cit pro kompozici fotografií a vytvářejte díky tomu lepší snímky. Aplikace Sense Cam obsahuje průvodce kompozicí, dále indikátor správného náklonu, funkce pro vytvoření symetrického portrétu a mnoho dalších velmi užitečných funkcí.

[appbox appstore id561703347 oldprice=“1,99€“]

Brave Guardians
Brave Guardians je epická 3D akční obranná hra, která vypráví příběh čtyř hrdinů (Pepo, Tiko, Zagi & Rapu) a každý z nich má neobyčejné schopnosti a dovednosti. Buďte připraveni na skvělé dobrodružství a ubraňte svůj svět před krutými démony. Hra nabízí dva herní režimy (Campaign and Guardian), 4 odlišné světy, přes 22 unikátních levelů s 3D prostředím, více než 30 nepřátel a mnoho dalšího.

[appbox appstore id834649910 oldprice=“1,99€“]

iPhone 6s Plus iOS apps

Dnes nejčtenější

.