Zavřít reklamu

ikona icon128-2xV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Polarr Photo Editor
Proměňte své fotografie na umělecká díla s aplikací Polarr Photo Editor. Tato aplikace vám nabízí více než 100 kvalitních filtrů a různých prvků, které vám pomohou vylepšit jakýkoliv snímek. Dále Polarr Photo Editor nabízí základní editační funkce a podporuje JPEG, RAW a PNG.

[appbox appstore id1058273036 oldprice=“19,99€“]

Snapselect
Rychle si zorganizujte vaše snímky, eliminujte duplikované soubory a podobné obrázky. Snapselect vyčistí jakýkoliv nepořádek, zkrášlí vaší fotoknihovnu a ušetří místo. Snapselect spolupracuje s Photos, Aperture, iPhoto, Lightroom, Tonality, Snapheal a dalšími fotoeditory. Aplikace je nyní za cenu 4,99€, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id935700987 oldprice=“9,99€“]

Total Manager
Total Manager je jakýmsi Total Commanderem pro Mac. Tato aplikace je souborovým manažerem, který vám umožní efektivně pracovat s vašimi soubory. Total Managerem obsahuje možnost zaarchivování, prohlížeč fotografií, videí, audio přehrávač, FTP, SFTP klient a další. Aplikace podporuje velké množství různých formátů. Total Manager zároveň také chrání vaše soubory s AES-256.

[appbox appstore id796275163 oldprice=“14,99€“]

Screen Capture
Screen Capture je užitečný nástroj, který vám umožní snadno zachytit vaší obrazovku. Aplikace vám umožní vybrat specifickou oblast obrazovky, kterou chcete nahrávat. Aplikace dokáže zachytit naprosto cokoliv – hraní her, práci s aplikacema a mnoho dalšího.

[appbox appstore id449543542 oldprice=“2,99€“]

Tonality
Rádi vytváříte z vašich fotografií černobílé snímky? Pokud ano, tak Tonality je moderní černobílý fotoeditor, který byl vytvořen exkluzivně pro Mac. Tato aplikace je rychlá, účinná a pomůže vám rozvíjet vaší kreativitu. Tonality vám nabízí možnost vytvářet překrásné fotografie, ať už jste profesionál nebo amatér.

[appbox appstore id892581529 oldprice=“19,99€“]

PDF Protector
S aplikací PDF Protector můžete lehce zaheslovat vaše PDF soubory, aby k nim neměl jen tak někdo přístup. Stačí přetáhnout PDF do okna aplikace, nastavit heslo a je hotovo.

[appbox appstore id1073333978 oldprice=“3,99€“]

MP4_Converter
MP4_Converter je opravdu rychlý MP4 video konvertovací software. Pomůže vám konvertovat video (WMV,AVI, MOV, WMV, FLV, MKV) na MP4. Také aplikace dokáže konvertovat videa na populární formáty, aby bylo možné videa přehrávat na iPhonu, iPadu, iPodu, Apple TV, iMovie, FCP, Samsung, HTC, LG, Sony a dalších zařízeních.

[appbox appstore id665534836 oldprice=“14,99€“]

Page Booth
Page Booth je snadno použitelným nástrojem na pořizování screenshotů. Umí vytvořit celostránkové obrázky jakékoliv webové stránky a ukládá je do Page Booth knihovny. Všechny tyto obrázky mohou být exportovány do JPEG, PNG či TIFF formátů.

[appbox appstore id983214152 oldprice=“4,99€“]

Split Screen
Split Screen nabízí super jednoduchou správu vašich oken na Macu. Tato aplikace vám umožní snadno změnit velikost vašich oken na přesnou polovinu obrazovky. Jednoduše zmáčkněte klávesu a vše je hotovo (je na vás, jakou zkratku si na klávesnici vyberete). Aplikace je momentálně k dispozici za cenu 1,99€, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id453757310 oldprice=“6,99€“]

Dnes nejčtenější

.