Zavřít reklamu

VšeproiPhony

Tisková zpráva: Sháníte nějaké nové příslušenství pro svůj iPhone, iPad nebo jiné zařízení, ale nechcete vyprázdnit celou svou peněženku? Eshop VšeproiPhony.cz nabízí příslušenství pro nejstarší modely iPhone 4, až po nejnovější iPhone 6S a SE. Naleznete zde nezbytné příslušenství, jako jsou například nabíječky a sluchátka. Kromě toho zde najdete i velký výběr nevšedních produktů. Svému iPhonu tak můžete dopřát bezpečí s průhledným tvrzeným sklem, či oboustrannými pouzdry, které ochrání před škrábanci celé tělo iPhonu.

Na eshopu VšeproiPhony.cz navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč. Dále jsme pro vás připravili slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky uplatnit slevový kód „FREE10“ a sleva se automaticky přičte.

barevna sklaBAREVNÁ OCHRANNÁ SKLA PRO IPHONE
Barevné lesklé tvrzené sklo na iPhone, které chrání celé tělo iPhonu nejen před poškrábáním a vodou, ale také proti pádu na ostré hrany, kamínky apod. Součástí balení je suchý a mokrý hadřík pro snazší aplikaci a čistící samolepky, které vám pomohou odstranit před aplikací skla veškeré nečistoty z displeje.

 

OBOUSTRANNÉ POUZDRA icon360° OBOUSTRANNÉ POUZDRA PRO IPHONE
Luxusní obal pro iPhone 6/6S a 6 Plus/6S Plus, který ochrání váš iPhone ze všech možných stran. Ochrana 360° dodá perfektní ochranu před všelijakým poškozením. Součástí krytu je tvrzené sklo na přední displej + mokré i suché hadříky. Vyrobeno z kvalitního flexibilního materiálu, který nezanechává otisky prstů. Příjemný na dotek.

 

TVRZENÁ SKLA iconODOLNÁ TVRZENÁ SKLA PRO IPHONE
Odolné tvrzené sklo pro všechny modely iPhonu, které chrání váš display nejen před poškrábáním a vodou, ale také proti pádu na ostré hrany, kamínky apod. Součástí balení je hadřík pro snazší aplikaci a čistící polštářek na otření nečistot.Chrání displej proti poškrábání, odlesku a jiným vnějším vlivům. Navíc sklo nabídne ultra transparentní povrch pro nejlepší jasnost.

 

DRŽÁK DO MŘÍŽKY VENTILACE iconDRŽÁK DO MŘÍŽKY VENTILACE – AIRFRAME BLACK
Univerzální držák do mřížky ventilace pro Váš telefon, který pojme zařízení s uhlopříčkou až 6″, tudíž se vám do něj bezproblémově vejde iPhone 6 Plus a dokonce i větší. Poslouží i pro menší tablet. Držák nabízí vertikální i horizontální držení. Navíc, když do něj telefon umístíte, máte přístup ke všem ovládacím prvkům na zařízení a nemusíte se tak bát, že by držák některé z nich stlačoval.

 

LIGHTNING USB iconLIGHTNING USB – NABÍJECÍ KABEL
Kvalitní datový a synchronizační kabel pro všechna Apple zařízení s Lightning konektorem v bílém provedení s plnou podporou iOS. Kabel je dlouhý jeden metr a je od originálního kabelu od Applu v podstatě k nerozeznání. Během nabíjení a přenosu dat není nenastane žádný problém, jelikož je kompatibilní i s nejnovějším iOS, který tak nebude hlásit chybu. Samozřejmostí je i dvouletá záruka od prodejce.

 

SELFIE TYČ iconSELFIE TYČ SE ZABUDOVANOU SPOUŠTÍ
Kvalitní selfie tyč / monopod s držákem na mobilní telefony je šikovnou pomůckou pro snadné fotografování selfie a nahrávání selfie videí. Není zapotřebí další ovladač spouště, ta je zabudována přímo na rukojeti monopodu. Lze jednoduše natáhnout a opět složit. Otočný držák na telefon až 180°. Vhodné pro každý chytrý telefon. Samospoušť funguje po připojení 3.5mm jacku do sluchátkového portu.

 

OBOUSTRANNÝ SILIKONOVÝ OBAL iconOBOUSTRANNÝ SILIKONOVÝ OBAL PRO IPHONE
Transparentní oboustranný silikonový kryt na celé tělo iPhonu, který Vám nabídne ochranu ze všech stran Vašeho iPhonu před veškerými škrábanci a poškozením. Kryt perfektně kopíruje tvary iPhonu ze všech stran. Neomezuje přístup k ovládacím prvkům. Obal je neuvěřitelně tenký a snadno se sundavá i aplikuje na telefon.

Vseproiphony

Dnes nejčtenější

.