Zavřít reklamu

Macrumors-iPhone-7 iconDnes ráno se na sociální síti Weibo objevily další fotografie iPhone 7 a přesto, že není možné jejich pravost ověřit, vše již v současné době vypadá tak, že se skutečně dočkáme iPhone 7 s designem, který vidíte na fotografiích níže. Jakmile se totiž začnou objevovat fotografie se stejným nebo velice podobným designem v takové míře jako nyní, z 99,9% se následně v září představí iPhone, který skutečně vypadá tak, jak ten na unicích fotografií.

Co je na této fotografii skutečně zajímavé, je fakt, že mezi čočkou kamery a bleskem najdeme hned dvojici dírek, z nichž jedna s největší pravděpodobností patří stejně jako u iPhone 6/6S mikrofonu, ovšem otázka je čemu patří ta druhá. Navíc jsou podle fotografie obě díry jinak velké, což znamená, že se zřejmě nejedná o dva mikrofony pro stereofonní nahrávání.

Tim Cook prohlásil, že budoucí iPhone nabídne funkce o kterých jsme nevěděli že jsou, ale jakmile nám je Apple ukáže, nebudeme chápat, jak jsme bez nich mohli žít. Otázkou zůstává, zda právě s těmito funkcemi nesouvisí ona záhadná dírka. Je možné, že se jedná o nový senzor pro lepší fotografie nebo například dálkoměr.

Apple iPhone 7
iPhone 7

Dnes nejčtenější

.